Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft267_mf2204111.Jpeg

dursun'un baskan secildigi bir ortamda bile faruk süren baskan secilmiyor.

bu kulüpte kirli işler dönüyor. faruk süren'in sesini 15 sene önce kestiler, neden kestiler? orasını bilmiyorum.

Yaşlı yıldızları almaktan vazgeçmeliyiz. Hele de yaşlı yıldızlara milyon euroları saymaktan kesinlikle vazgeçmeliyiz. Ekonomik durum ortada beyler. Ayağa kalkmamız lazım.
Bırakın uçuk isimler yazmayı. Ayrıca Bilal Kısa ve Selçuk İnan gibi oyunculardan da vazgeçelim artık. Temizleyelim abi şu kadroyu. Sabri, Selçuk, Bilal gibi adamlardan vazgeçmeliyiz.
Bizim yeniden yapılanmamız şart! Oğuzhan gibi Mehmet Ekici gibi avrupada top koşturan bir sürü genç gurbetçilerimiz var. Böyle adamlar bulalım az maliyetli adam gibi kadro kuralım.
UEFA yakamızı bırakmayacak bu belli, başarı için parayı iyi kullanmalıyız. Kafayı yiyecem. Trabzon bile adam akıllı yeniden yapılanıyor. Ellerinde ne kadar çöp varsa gönderiyorlar. Yahu Trabzon'da bile scout ekibi var gece gündüz çalışıyor ve bonservisi elinde olan on numara transferler yapmaya çalışıyorlar. Adamlar öyle bir yenilenme sürecine girdiler ki web sitelerini bile değiştirdiler. Bizim scout ekibi ne yapıyor? Çoğu kişinin varlığından bile haberi yok. Toparlanmalıyız. Takımda maaşı 2 milyon euroyu geçen oyuncu kalmasın artık. Az maliyetle maksimum verim alalım. Önümüzde Leicester ve Beşiktaş örnekleri var. Biz böyle devam edersek 2-3 seneye Trabzon bile geçer bizi. Bunu da çok ciddi olarak söylüyorum eğer bu dediklerimi yapmazsak 3-5 sene içinde Beşiktaş ve Trabzon şampiyonluğa oynar, Galatasaray ve Fener de üçüncülük için kapışır.

Bir tarafta Fikret Orman ve Muharrem Usta, diğer tarafta Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım. Siz söyleyin hangi taraf ağır basıyor?
Dost acı söyler ben bir taraftar olarak bunu söylüyorum, istediğiniz kadar da linç edebilirsiniz eleştirebilirsiniz saygı sevgi çerçevesinde.

Ortasahaya genç biri gelicek bence carole linnes tarzı forvetede yıldız düşünüyorlar anladığım kadarıyla..savunma dan ses yok bakalım
--------------------Muslera--------------
------Linnes--Denayer-----Skertel-----Carole

-----Sinan------Capue--M'villa---Bruma-/transfer

------------Sneijder--Dzeko

Beğendin mi Pukicim:D

Son düzenleme:
bu Muzzi ayisini kim bilerek menajer olarak ister yahu

emreyle anlaşsalar ,kulübü euro 2016yı bekler.bonservisine 20 milyon avro verene satarlar : )fener mor don alsın kendine.

Son düzenleme:
--------------------Muslera--------------
------Linnes--Denayer-----Skertel-----Carole

-----Sinan------Capue--M'villa---Bruma-/transfer

------------Sneijder--Dzeko

Beğendin mi Pukicim:D
Sneijder yerine podolsky yaparsak perfect diyebilirim şunu kursunlar yenilgisiz şampiyon oluruz seneye bu kadar net

La Gazzettaya göre Dzekonun menajeri "Galatasarayın Fair Play ile ilgili problemleri var bu durumda nasıl transfer yaparlar, bilemiyorum" demiş

Adam haklı.

16/17 TR Lig Şampiyon Kadro:

----------------Muslera
Linnes Denayer Škrtel Carole
--------Selçuk--------Tiote
Sinan -----Sneijder----- BenArfa
----------------Dzeko-------------------

Vatana, Millete ve Camia ya Hayırlı Olsun.

bazı arkadaslar fena gaza gelmiş alp yalman olaya el atmış filan diyorlar ama biraz google arastırması yapın olaya el atan muhtemelen kendi dedenizden daha yaşlı ayakta zor duran

bildigi en yeni oyuncu ve hoca ismi 95 yılında kalan bir bunak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt