Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
dursun'un baskan secildigi bir ortamda bile faruk süren baskan secilmiyor.
bu kulüpte kirli işler dönüyor. faruk süren'in sesini 15 sene önce kestiler, neden kestiler? orasını bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre morunda hayatı kaydı geçmiş olsun imzalar yakınmış şikebahçeye 1.sınıf oyuncu adayı oldu kereste adayı yaktı geleceğini
--------------------Muslera--------------Ortasahaya genç biri gelicek bence carole linnes tarzı forvetede yıldız düşünüyorlar anladığım kadarıyla..savunma dan ses yok bakalım
Ortasahaya genç biri gelicek bence carole linnes tarzı forvetede yıldız düşünüyorlar anladığım kadarıyla..savunma dan ses yok bakalım
Sneijder yerine podolsky yaparsak perfect diyebilirim şunu kursunlar yenilgisiz şampiyon oluruz seneye bu kadar net--------------------Muslera--------------
------Linnes--Denayer-----Skertel-----Carole
-----Sinan------Capue--M'villa---Bruma-/transfer
------------Sneijder--Dzeko
Beğendin mi Pukicim![]()
La Gazzettaya göre Dzekonun menajeri "Galatasarayın Fair Play ile ilgili problemleri var bu durumda nasıl transfer yaparlar, bilemiyorum" demiş
Adam haklı.
La Gazzettaya göre Dzekonun menajeri "Galatasarayın Fair Play ile ilgili problemleri var bu durumda nasıl transfer yaparlar, bilemiyorum" demiş
Adam haklı.
ben o haberi 1 saat önce yazdım şükrücüm.kiralama söz konusu o yüzden.La Gazzettaya göre Dzekonun menajeri "Galatasarayın Fair Play ile ilgili problemleri var bu durumda nasıl transfer yaparlar, bilemiyorum" demiş
Adam haklı.
Ceku işi ciddiymiş sergen gardaşıma göre benimde bir numaralı adayımdır forvete ceku 2.adamım derdiyokdurForvet dzekoyu istiyon öyle böyle puki![]()
--------------------Muslera--------------
------Linnes--Denayer-----Skertel-----Carole
-----Sinan------Capue--M'villa---Bruma-/transfer
------------Sneijder--Dzeko
Beğendin mi Pukicim![]()

ben o haberi 1 saat önce yazdım şükrücüm.kiralama söz konusu o yüzden.
4 milyon avro 1 senesine.1+1 kiralama söz konusu.donku,erayı,sabriyi,tarığı,hamiti,olcanı,yasini gönder.no problemAdam çok para isteyecek anlaşılan
Fatih hoca bunu görse gözlerinden yaş akar![]()