Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli'ye verilen hangi söz tuttuldu? Adama 5-6 transfer sözu verdiler, sonra UEFA mektubunu bahane edip 2 tane iş'e yaramayan oyuncular aldilar, bence mustafa denizli'ye haksizlik ediyosun. Denizli'nin tek hatasi donk'a evet demesi, ama benitez, emre mor, pione sisto transferleri olsaydi bambaska bir Galatasaray gorurduk, adam cuma gunu 1 transfer, hafta ortasinda'da 1 transfer netlesir dedi, dursunun ve yonetimin acemiliginden dolayi yalanci cikti, kendisi soyledi zaten 21 yas altı oyunculara ettigimiz hic bir teklif kabul edilmedi, burda suclu denizli mi oluyo ozaman, adam niye birakti sence? dedi bakiyim bu kadroyla birseyler yapabilirim mi diye, zorladi ama oda gordu ki bizim su an ki kadro'dan hic bir cacik olmaz diye.

İyi de Yunus kardeşim yorumlarında tutarsızlık var. Önceki yorumunda Dursun iyi niyetli, egosuz bir adam. Fatih Terim gelir ve iyi anlaşır diyorsun, şimdi de Denizli'ye verilen hiçbir söz tutulmadı diyorsun. Benim anlatmak istediğim de bu. Dursun ve ekibi Fatih Terim'e de verdikleri sözü tutamazlar. Fatih Terim böyle bir ortamda çalışmak ister mi?
Ünal Aysal dönemi ile şimdiyi karıştırmayın. Ünal Aysal yeni bir umuttu. Kredisi vardı taraftarın gözünde. Yönetiminde de Fatih Terim'in sevdiği kişiler vardı. Şimdiki yönetimin hiçbir kredisi yok. Yarın Fatih Terim bile gelse iki maç kaybetsek yönetim istifa diye sesler yükselecek. Terim akıllı adamdır. Bu dönem Aysal'ın değil, Adnan Polat'ın dönemine daha çok benziyor ve Fatih Terim o dönemde kabul etmemişti görevi. Üstelik boştaydı. Şimdi adama Milli Takım'da kral muamelesi yapıyorlar. Temiz sözleşmesi var. Kafası rahat. Gelmesi için hiçbir sebep yok.

gökmen özdemire bu dönem güvenebiliriz.emre çolak,caner erkin ve çağlar söyüncü transferlerini bildi.ne zaman açıklanacaklarını bile...

Futbolu hızı veya fiziğinden ziyede zekasıyla ve tekniğiyle oynayan adamlara her zaman saygı duymuşumdur misal Lincoln,Hagi,Alex De souza
bu yüzden Darida ismini gerçekten artık yaşı geçmeden takımda görmeyi çok çok isterim inşallah Selçuk Euro 2016'da kendini gösterip bir avrupa takımına gider ve Darida'yı alabiliriz

İyi de Yunus kardeşim yorumlarında tutarsızlık var. Önceki yorumunda Dursun iyi niyetli, egosuz bir adam. Fatih Terim gelir ve iyi anlaşır diyorsun, şimdi de Denizli'ye verilen hiçbir söz tutulmadı diyorsun. Benim anlatmak istediğim de bu. Dursun ve ekibi Fatih Terim'e de verdikleri sözü tutamazlar. Fatih Terim böyle bir ortamda çalışmak ister mi?
Ünal Aysal dönemi ile şimdiyi karıştırmayın. Ünal Aysal yeni bir umuttu. Kredisi vardı taraftarın gözünde. Yönetiminde de Fatih Terim'in sevdiği kişiler vardı. Şimdiki yönetimin hiçbir kredisi yok. Yarın Fatih Terim bile gelse iki maç kaybetsek yönetim istifa diye sesler yükselecek. Terim akıllı adamdır. Bu dönem Aysal'ın değil, Adnan Polat'ın dönemine daha çok benziyor ve Fatih Terim o dönemde kabul etmemişti görevi. Üstelik boştaydı. Şimdi adama Milli Takım'da kral muamelesi yapıyorlar. Temiz sözleşmesi var. Kafası rahat. Gelmesi için hiçbir sebep yok.

Dursun basgan mustafa denizli'de yapilan hatalarin farkinda. Terim geldiginde ayni hatalari yapmaz ve iyi anlasirlar cunku sansal buyuka'ya konuk oldugunda bunlari soyledi:

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN İSTEKLERİNE UEFA KARARI ENGEL OLDU"

Mustafa Denizli’nin görev yaptığı dönemde sıkça gündeme getirilen detayları da değerlendiren Başkan Dursun Özbek, "Mustafa Denizli ile anlaştıktan bir süre sonra UEFA'dan bize bir mektup geldi. Denizli ile konuşurken böyle bir mektup yoktu. Bu mektup, bugünün özeti aslında. UEFA bize bazı sınırlamalar getirdi. Bu gelen kısıtlamalar bizim dengemizi bozdu ve ara transferi istediğimiz gibi değerlendiremedik ve hocanın istediklerinin bir kısmını yapamadık" ifadelerini kullandı.

Anlatabildim mi simdi

Dursun basgan mustafa denizli'de yapilan hatalarin farkinda. Terim geldiginde ayni hatalari yapmaz ve iyi anlasirlar cunku sansal buyuka'ya konuk oldugunda bunlari soyledi:

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN İSTEKLERİNE UEFA KARARI ENGEL OLDU"

Mustafa Denizli’nin görev yaptığı dönemde sıkça gündeme getirilen detayları da değerlendiren Başkan Dursun Özbek, "Mustafa Denizli ile anlaştıktan bir süre sonra UEFA'dan bize bir mektup geldi. Denizli ile konuşurken böyle bir mektup yoktu. Bu mektup, bugünün özeti aslında. UEFA bize bazı sınırlamalar getirdi. Bu gelen kısıtlamalar bizim dengemizi bozdu ve ara transferi istediğimiz gibi değerlendiremedik ve hocanın istediklerinin bir kısmını yapamadık" ifadelerini kullandı.

Anlatabildim mi simdi
UEFAdan ceza geleceğini sağır sultan bile duymuştu bunu bile bile yalan söyledi şöyle futbolcu alacağız bir dediğni iki etmeyeceğiz diye Denizliye söz vermişlerdi. Denizli de UEFAdan ceza geleceğini bildiği halde vurgun yapabilmek adına yalanı yedi bence. Denedi tutmadı daha fazla yapamayacağını anlayınca istifada zorlatıldı çekti gitti :).

1 haziranda teknik direktörle ilgili ackklama olcaktı sozde gene fos

Zaten bu yönetime o bile fazla. Ben yönetimin değişmediği sürece iyi bi hoca gelmemesi tezini savunuyorum. Ama başarılı olmak istiyorlarsa Alp Yalmanı değil A.A. getirmeleri gerekiyordu bunu da yapamadıkları için nasıl olsa er yada geç yönetim değişecek ozaman yeni yönetim yeni hoca getirsin.
Aynen öyle olucak tam düşğndüğüm gibi zaten yolunu yapıyorlardı

doğrusu nedir

Çeptalk

Dalmaçya kıyıları pek çok önemli tarihi olaylara tanıklık etmiş bir bölgedir yani bunu yok mu sayıyorsunuz anlayamadım ? Ayrıca 8. yüzyıldan itibaren Bohemya krallığını idare etmiş Çek hanedanını yok saymışsınız bilmiyorsak sallamayalım değil mi ?

Dalmaçya kıyıları pek çok önemli tarihi olaylara tanıklık etmiş bir bölgedir yani bunu yok mu sayıyorsunuz anlayamadım ? Ayrıca 8. yüzyıldan itibaren Bohemya krallığını idare etmiş Çek hanedanını yok saymışsınız bilmiyorsak sallamayalım değil mi ?

yok saymadım ki doğrudur

zaten ilk postta da tarihi ne ki derken ben bilmediğimden ortaya sormuşum ya

ya da dur öbür türlü kıvırayım, ben çekler veya hırvatlar demedim 90larda kurulan 2 devletten bahsettim renktaşım

Çeptalk

Son düzenleme:
O değil Başakşehir'in aldığı Cheikhou Dieng acayip bir oyuncu , gelecek sezon müthiş işler yapabilir.

Basaksehir Osmanli gittikce Türkiyenin Gladbachi olmaya basliyorlar

TRT 3 de ispanya -kore maçı var, ilgilenenlere...

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O imkanlar hangi anadolu takımında olsa Gladbach olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt