Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

9892f1e8fdb3fc047bbf6cdeee227531.jpg

James mi?

Robben daha mantikliydi buna göre, tabi o da sacma bir haber olsa da.

özil varken hames alınır mı aziz başkan, perezin düştüğü hataya düşme

Çeptalk

Etoo haberi geçiyor. A sporda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Eto'o Galatasaray Yolunda! Oyuncunun temsilcisi ile Florya'da görüşüldü. (A Spor)

Etoo haberi geçiyor. A sporda

O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

a spor'a inanmam ama gelirse Dursun istifa etsin. ŞL'İNDE mezarda olur 1 sene sonra. Elinde Sneijder Poldi var. Bize potansiyelli ciğerli adamlar lazim.

a spor'a inanmam ama gelirse Dursun istifa etsin. ŞL'İNDE mezarda olur 1 sene sonra. Elinde Sneijder Poldi var. Bize potansiyelli ciğerli adamlar lazim.

Etooya hayır demem ben. Ciğerli derken ortasaha ciğerli olsa yeterli. Etoo dan bahsediyoruz :)

Avrupa'da yokuz o yüzden Eto'o ve Eren'e hayır demem... Lig icin gayet yeterli bu yönetimden fazlasını zaten bekleyemeyiz...

Etonun ölüsü bizde 20 gol atar :D :D aslinda 1 senelik sözlesme yapilabilir...zaten avrupada yokuz, kendisi bencilde degil poldi ve sneijder ile iyi anlasir.. capsiz dursundan daha iyi hamleler beklemiyorum 1 tanede gelcek vaat eden genc bir forvet alinabilir fransa liginden...

Etooya hayır demem ben. Ciğerli derken ortasaha ciğerli olsa yeterli. Etoo dan bahsediyoruz :)

veteran takimi oluruz gardaş. sezonun sonunu getiremeyiz. Hem geleceği düşünelim. adam gelmiş 33 yaşinda. Sneijder Poldi gelmiş 31-32 yaşlarina. Selçuk denen torpilli hertürlü oynuyor. O da gelmiş 31'ine. Ben istemem Sinan forvet oynasin daha iyi benim için.

Muslera
GG-Semih-Balta-Carole
Topal-Selcuk
Sinan-Sneijder-Podolski
Eto

iyiki genclik operasyonu baslattik

Hem kaliteli, hem tecrubeli, hemde takim arkadaslarini yonlendirebilecek bir oyuncu ayni drogba gibi. 3 buyuklere de gol atti, 1 yil icin gelirse olumlu bakarim.

Etoo gelirse sevinirim de üzülürüm de . Araftayım ama 2 sene mukavele ile gelebilir , 1+1 ile .

Sent from my iPhone using Tapatalk

veteran takimi oluruz gardaş. sezonun sonunu getiremeyiz. Hem geleceği düşünelim. adam gelmiş 33 yaşinda. Sneijder Poldi gelmiş 31-32 yaşlarina. Selçuk denen torpilli hertürlü oynuyor. O da gelmiş 31'ine. Ben istemem Sinan forvet oynasin daha iyi benim için.

eto gecis dönemi icin iyi bir transfer olur...takimi sadece genclerden kuramassin yoksa anadolu takimi gibi oluruz , genc bir forvet alinabilir ama eto tecrübesiyle sampiyon yapar bizi bence is ahlaki olan bir oyuncu RVP gibi degil....takimida bu arada genclestiriyoruz zaten..carole-sinan-linnes-koray takima zaten adapte edilen genc oyuncular seneye scout ekibi 2 genc oyuncu daha kazandirirsa takim eto-sneijder.poldi yi kaldirir..hem bence poldi ve eto bu seneki performanslariyla cogu 18 lik oyuncularin ilerisindeydi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt