Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1453930_Galatasaray_SK.jpg

yaslan arkana izle :)

Yepyeni defans dörtlüsü ve bir santrafor bizi fenerle,besiktas kadar sampiyonluk potasina sokar.Bu yilin Sinan Gümüs ün yili olacagini hissediyorum,Ardadan sonra türk ve dünya futboluna yeni bir yildiz hediye edecez insallah

Atiba giderse görürüm ben bjkyi.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alp Yalman, Rus stoper Neustadter'i "yeni Stumpf" olarak gördüğünü yakın çevresine aktardı. (Sabah)

Neustaedter iyi hamle olur Ceylan Çalışkan umarım bu tarz 2-3 boşta oyuncu daha getirir bize,Senderos,Vlaar,Veloso,Agger,Nkoulou,Zivkovic,Rybus,caceres,roncaglia,Mas,Jony,Harnik,Dembele

Yönetim, menajerinin kendileri hakkında yaptığı eleştiriler nedeniyle Yasin Öztekin'i gözden çıkardı. (Vatan)

GS Manchester'li Adnan Januzaj için kiralama teklifi yapacak. Man.Unt kiralama için 1 milyon ve satış opsiyonu olarak 6 m isteyecek

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BİLGİ | G.Saray'da Sportif A.Ş'de göreve başlayan Alp Yalman, A.Song ve M.Skrtel transferlerini görüşmek için ptesi günü Londra'ya gidiyor.

80 yaşında alp yalman londraya gidip gorusme yapıyor hepimize örnek olsun

Fazıl Ünverdi @funverdi
BİLGİ | G.Saray'da Sportif A.Ş'de göreve başlayan Alp Yalman, A.Song ve M.Skrtel transferlerini görüşmek için ptesi günü Londra'ya gidiyor.

bu adam genelde millet aptal saptal isimler attığında ortaya onlara gider yapar ama tek tük bilgi verir duyumcu değil yani hayırlısı

Fazıl Ünverdi @funverdi

bu adam genelde millet aptal saptal isimler attığında ortaya onlara gider yapar ama tek tük bilgi verir duyumcu değil yani hayırlısı

Aynen camiadan biri Fazıl bey umarım gerçekleşir bu iki transfer

Dembele , Sandro Ramirez şu ikiliden birisini alsak süper olacak. Takıma gençlik aşısı lazımm. 30 yaş üstü adamlara bakmayalım bile. 27 yaş üstüyse de yüksek bonservis vermeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt