Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer 4-4-2 ye geçmezsekde Stanciu veya Omar Abdulrahman a kesin çökelim

Denayer Belcika da banko ilk 11 oynayacak, bayagi ilerlerse takim büyük transfer yapabilir.

Agger nasil oynuyor son dönemlerde bilmiyorum ama Skrtel bu ligin cok cok üstünde bir stoper, gelsin isterim tabi ki.

Ama Skrtel asla bir lider stoper olarak görülmemeli cünkü degil. Adamin hem 2018'e kadar kontrati var hem de piyasasi düsmedi daha nasil alacagiz.

skertel as-yedek karısık.

seneye muhtemeken yedek olur. bu ciddi bir koz.

tabi sağlam bir yıllığa gelir. min. 3 m euro.

Bu sezon da hüsran olur. Bu Dursun çok tehlikeli çıktı.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Galatasaray, yüksek maliyeti yüzünden Samuel Eto'o'dan vazgeçti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

skertel as-yedek karısık.

seneye muhtemeken yedek olur. bu ciddi bir koz.

tabi sağlam bir yıllığa gelir. min. 3 m euro.

Kimse o parayi veremez.

Daha kaynak bile yaratamiyor Dursun kimse 3 Milyon verecekmis.

Nerede ucuz adam varsa ona cökeriz muhtemelen. Ucuz derken belli bir kalitesi olan ucuz adamlar degil, bildigin cöpler yani.

Necati Ateş, Galatasaray'da görev almak istiyor. Galatasaray cephesinden cevap bekliyor.

Kimse o parayi veremez.

Daha kaynak bile yaratamiyor Dursun kimse 3 Milyon verecekmis.

Nerede ucuz adam varsa ona cökeriz muhtemelen. Ucuz derken belli bir kalitesi olan ucuz adamlar degil, bildigin cöpler yani.

ched'i satsak skertel'ı alırız.

oyuncu satarak kaynak yaratılabilir.

Necati Ateş: "Gelip takıma ağabeylik yapayım. Futbolu Galatasaray forması altında bırakmak istiyorum. *Bedava bile oynamaya razıyım*"

Bu senede birşey olmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Demireli'ye gore bu Neustadter iyi topcuymus, ayagi da duzgun. Pek izlemedim merak ediyorum nasil bir oyuncu, 1.90m boyu iyi guzel'de agresif bir stoper mi, oyunu arkadan kurabilen bir stoper mi?

Neustader hava topu alsın ezilmesin yeter 190 boylada yapar herhalde bunu

Ben Arfa, Serdar Aziz ve Skrtel doğru ise Terim geliyor demektir.

Walace Souza Silva
kıştan beri alalım alalım diyordum şimdi değerinide katladı yıllardır melo yu almadıkları Brezilya milli takımına seçildi henüz yaşı 21 artık çok çok geç

Fatih Demireli'ye gore bu Neustadter iyi topcuymus, ayagi da duzgun. Pek izlemedim merak ediyorum nasil bir oyuncu, 1.90m boyu iyi guzel'de agresif bir stoper mi, oyunu arkadan kurabilen bir stoper mi?
Hiç bir zaman dogru dürüst 11 oyuncusu olarak kabul edilmedi ve ayni zamanda ne oynadigi belli degil.

Beklentilere bakarsak tamamen bos bir oyuncu, hele stoper veya defansif orta saha gibi kritik bölge icin fiyasko olur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt