Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walace Souza Silva
kıştan beri alalım alalım diyordum şimdi değerinide katladı yıllardır melo yu almadıkları Brezilya milli takımına seçildi henüz yaşı 21 artık çok çok geç

Simdi kalkip Walace icin teklif yapsan en az 6m isterler, su an ki durumda brezilya veya arjantin'den genc oyuncu almak zor cunku yuksek bonservis istiyorlar, telles icin 6+ odedik mesala, devre arasi benitez icin 10m istediler.

Finansal duruma bakarak fransa ligue 1 ve ligue 2'ye yonelmemiz lazim, cok yetenekli oyuncular var hemde fazla bonservis istemezler.

CkGTrbuW0AA9JKz.jpg:large

Aslan News ‏@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Yönetim, TT Arena’da uzun senelerdir çalışan bazı isimlerle yollarını ayırdı. İşten çıkarmaların sebebiyse bilinmiyor. (Milliyet)

Aslan News ‏@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Alp Yalman, Rus stoper Neustadter'i "yeni Stumpf" olarak gördüğünü yakın çevresine aktardı. (Sabah)

Aslan News ‏@Aslanews 3 sa.3 saat önce
Yönetim, menajerinin kendileri hakkında yaptığı eleştiriler nedeniyle Yasin Öztekin'i gözden çıkardı. (Vatan)

2012'de neden gönderildi anlamıs degilim. sanırım liseden birileri sevmiyor necati'yi.

Gönderilmemisti yanilmiyorsam kendi gitmek istemisti.

Elmander,Burak,Umut falan vardi fazla sans bulamam diye gitmek istemisti yanlis hatirlamiyorsam.

Necati adamin dibidir, ihtiyac duyuldu adam geldi takimi sampiyon yapti sonra da kendiliginden gitti. Helal olsun gercekten, bir de bu adama zamaninda o kadar haksizlik yapildi.

Sabri'ye falan evlat diyorlar ya asil evlatlar Necati gibi adamlardir.

Yasin'i postalamak güzel olur ama Sabri ile sözleşme uzatmak mallık

-Tapatalk-

Neustadter Chedjou'dan bile kötü olur.

Adam belini döndürene kadar mevsim değişiyor.

newstate duydugum kadar boktan bir futbolcuymus.

siradaki gelsin

fener naniyi satıp aatıfı alıyor köy takımı mod on :D

öyle diyorsunda aatıf naniden çok daha faydalı olur hem naniyi satarak para kazanacaklar hemde maliyeti düşük ligi tanıyan bir adam alıyorlar kanatları fena değil volkan şen,feghouli,alper,aatıf.. bana soracak olursan nani kalsın zaten bir mok yaptığı yok.

Neustädter'i begenenler kac defa izledi bu adami merak ediyorum.

"Schalke'da oynuyor. 30 mac yapmis bu sezon." Mutlaka iyi futbolcudur!! diye düsünenler var anlasilan.

Bu adam hem stoper hem de orta saha icin yetersiz. Bir nevi Donk gibi. Schalke'da bu sezon zorunluktan oynadi o kadar, Höwedes (kaptan) ve Nastasic neredeyse tüm sezonu sakat gecirdiler.

öyle diyorsunda aatıf naniden çok daha faydalı olur hem naniyi satarak para kazanacaklar hemde maliyeti düşük ligi tanıyan bir adam alıyorlar kanatları fena değil volkan şen,feghouli,alper,aatıf.. bana soracak olursan nani kalsın zaten bir mok yaptığı yok.
Love dat part man, marvelous

feghouli intere gidecek,ayrıca faydalı olma tartışılır nani büyük oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt