Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif A.Ş toplantısından Fatih Terim’i bekleme kararı çıktı. Gelirse Terim, gelmezse Riekerink yeni sezonun hocası olacak. (Fanatik)

kilit

Son düzenleme:
Neustädter oynadigi takimlarda hic sevilmiyor gelmesin

Bu amatör şubeleri bir süreliğine kapatmamız lazım. 35 milyon TL zarar vermişler. Ekonomiyi toparlayana kadar kadın basketbol tekerlekli vs. yüzme briç falan kapatılsın. Özellikle zirveye oynayamadığımız branşların ne getirisi var ki

Alp Yalman bu yasta basarili olabilirmi bilemem,ben özbekin yalmani taraftarin ve medyanin önüne atmak icin getirdigini düsünüyorum
Yalmanla burda alay edenler,siz babanizin sol tassagindayken veya kisa donla oynarken yalman o küfür ettiginiz Polatla beraber uefa kupasini alacak takimin yerli iskeledini kuruyordu

tobias kempeyi almisiz.almnaci renkdaslarimizdan kuvvetli bir aneliz bekliyoruz

skertel-agger ikilisini alalım o zaman.

zaten denayer gitti. chedjou'dada ısrar edilmesin.

Denayer Belcika da banko ilk 11 oynayacak, bayagi ilerlerse takim büyük transfer yapabilir.

Agger nasil oynuyor son dönemlerde bilmiyorum ama Skrtel bu ligin cok cok üstünde bir stoper, gelsin isterim tabi ki.

Ama Skrtel asla bir lider stoper olarak görülmemeli cünkü degil. Adamin hem 2018'e kadar kontrati var hem de piyasasi düsmedi daha nasil alacagiz.

immobile ile doumbia olmaz.

4-4-2'de podolski santrafor oynayacaksa yanında ileride top tutup, savunmaları zorlayacak bir st lazım, podolski'ye bosluklar acmalı.

dzeko olabilir. eren derdiyok'ta bu isi yapar gibi.

podolski'nin fiziği gayet yeterli son haftalarda sinan'a yaptığı asistler gibi biraz pasör görevi görür immobie iyi anlaşacağını düşünüyorum ama tabi Dzeko'da tam ihtiyacımız olan forvet şuanda

podolski'nin fiziği gayet yeterli son haftalarda sinan'a yaptığı asistler gibi biraz pasör görevi görür immobie iyi anlaşacağını düşünüyorum ama tabi Dzeko'da tam ihtiyacımız olan forvet şuanda

immobile en uçta dayak yer, anlatmak istedigim bu.

sinan-sneijder-podolski keza geriye dönüsü olmayan adamlar.

müdafada cok zaaf veririz.

immobile en uçta dayak yer, anlatmak istedigim bu.

sinan-sneijder-podolski keza geriye dönüsü olmayan adamlar.

müdafada cok zaaf veririz.

zaten 4-4-2 ye geçeceksek sneijder selçuk yerine alex song+ bir tane ciğersiz ufaklık zenci lazım ikisinin defansif yönü iyi olmalı Leicester a veya Atletico'ya başarıyı getiren sistem bruma zaten defansif yönü iyiydi ispanyada izledim gerçekten bek'e katkısı müthiş barça karşısında bile kanadı kapattı tam anlamıyla. Sağ tarafada bir tane oyun kurucu kanat lazım(Mahrez,Griezmann tarzı) ben ghezzal derim tabi para yeterse daha iyileride alınabilir

zaten 4-4-2 ye geçeceksek sneijder selçuk yerine alex song+ bir tane ciğersiz ufaklık zenci lazım ikisinin defansif yönü iyi olmalı Leicester a veya Atletico'ya başarıyı getiren sistem bruma zaten defansif yönü iyiydi ispanyada izledim gerçekten bek'e katkısı müthiş barça karşısında bile kanadı kapattı tam anlamıyla. Sağ tarafada bir tane oyun kurucu kanat lazım(Mahrez,Griezmann tarzı) ben ghezzal derim tabi para yeterse daha iyileride alınabilir

a.song-sneijder oynar merkezde. bir tane dinamo kanat birde rakip savunmaları yıkacak elmander vari santrafor lazım.

....sinan....song....sneijder....?....

.............lucas....?.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt