Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Alp Yalman, Rus stoper Neustadter'i "yeni Stumpf" olarak gördüğünü yakın çevresine aktardı. (Sabah)
ön libero'da basarılı mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alp Yalman, Rus stoper Neustadter'i "yeni Stumpf" olarak gördüğünü yakın çevresine aktardı. (Sabah)
Yönetim, menajerinin kendileri hakkında yaptığı eleştiriler nedeniyle Yasin Öztekin'i gözden çıkardı. (Vatan)
ön libero'da basarılı mıdır?
Sportif A.Ş toplantısından Fatih Terim’i bekleme kararı çıktı. Gelirse Terim, gelmezse Riekerink yeni sezonun hocası olacak. (Fanatik)
Berbat.
Gladbach da ön libero oynuyordu, gittiginde herkes seviniyordu burada.
stoper performansı nasıl?
Eh iste.
Bize daha sert ve seri bir stoper lazim.
skertel-agger ikilisini alalım o zaman.
zaten denayer gitti. chedjou'dada ısrar edilmesin.
immobile ile doumbia olmaz.
4-4-2'de podolski santrafor oynayacaksa yanında ileride top tutup, savunmaları zorlayacak bir st lazım, podolski'ye bosluklar acmalı.
dzeko olabilir. eren derdiyok'ta bu isi yapar gibi.
podolski'nin fiziği gayet yeterli son haftalarda sinan'a yaptığı asistler gibi biraz pasör görevi görür immobie iyi anlaşacağını düşünüyorum ama tabi Dzeko'da tam ihtiyacımız olan forvet şuanda
immobile en uçta dayak yer, anlatmak istedigim bu.
sinan-sneijder-podolski keza geriye dönüsü olmayan adamlar.
müdafada cok zaaf veririz.
zaten 4-4-2 ye geçeceksek sneijder selçuk yerine alex song+ bir tane ciğersiz ufaklık zenci lazım ikisinin defansif yönü iyi olmalı Leicester a veya Atletico'ya başarıyı getiren sistem bruma zaten defansif yönü iyiydi ispanyada izledim gerçekten bek'e katkısı müthiş barça karşısında bile kanadı kapattı tam anlamıyla. Sağ tarafada bir tane oyun kurucu kanat lazım(Mahrez,Griezmann tarzı) ben ghezzal derim tabi para yeterse daha iyileride alınabilir