Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Ben Arfa, Serdar Aziz ve Skrtel doğru ise Terim geliyor demektir.
alırsak gelir
3'ünüde net olarak alamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Arfa, Serdar Aziz ve Skrtel doğru ise Terim geliyor demektir.
BİLGİ | G.Saray'da Sportif A.Ş'de göreve başlayan Alp Yalman, A.Song ve M.Skrtel transferlerini görüşmek için ptesi günü Londra'ya gidiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Walace Souza Silva
kıştan beri alalım alalım diyordum şimdi değerinide katladı yıllardır melo yu almadıkları Brezilya milli takımına seçildi henüz yaşı 21 artık çok çok geç
Song'un kulübü Barcelona ülke mi değiştirdi ?
2012'de neden gönderildi anlamıs degilim. sanırım liseden birileri sevmiyor necati'yi.
Alp Yalman, Rus stoper Neustadter'i "yeni Stumpf" olarak gördüğünü yakın çevresine aktardı. (Sabah)
Neustadter Chedjou'dan bile kötü olur.
Adam belini döndürene kadar mevsim değişiyor.
fener naniyi satıp aatıfı alıyor köy takımı mod on![]()
Love dat part man, marvelousöyle diyorsunda aatıf naniden çok daha faydalı olur hem naniyi satarak para kazanacaklar hemde maliyeti düşük ligi tanıyan bir adam alıyorlar kanatları fena değil volkan şen,feghouli,alper,aatıf.. bana soracak olursan nani kalsın zaten bir mok yaptığı yok.
öyle diyorsunda aatıf naniden çok daha faydalı olur hem naniyi satarak para kazanacaklar hemde maliyeti düşük ligi tanıyan bir adam alıyorlar kanatları fena değil volkan şen,feghouli,alper,aatıf.. bana soracak olursan nani kalsın zaten bir mok yaptığı yok.