Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
Eğer 4-4-2 ye geçmezsekde Stanciu veya Omar Abdulrahman a kesin çökelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer Belcika da banko ilk 11 oynayacak, bayagi ilerlerse takim büyük transfer yapabilir.
Agger nasil oynuyor son dönemlerde bilmiyorum ama Skrtel bu ligin cok cok üstünde bir stoper, gelsin isterim tabi ki.
Ama Skrtel asla bir lider stoper olarak görülmemeli cünkü degil. Adamin hem 2018'e kadar kontrati var hem de piyasasi düsmedi daha nasil alacagiz.
skertel as-yedek karısık.
seneye muhtemeken yedek olur. bu ciddi bir koz.
tabi sağlam bir yıllığa gelir. min. 3 m euro.
Kimse o parayi veremez.
Daha kaynak bile yaratamiyor Dursun kimse 3 Milyon verecekmis.
Nerede ucuz adam varsa ona cökeriz muhtemelen. Ucuz derken belli bir kalitesi olan ucuz adamlar degil, bildigin cöpler yani.
Necati Ateş: "Gelip takıma ağabeylik yapayım. Futbolu Galatasaray forması altında bırakmak istiyorum. *Bedava bile oynamaya razıyım*"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Necati Ateş: "Gelip takıma ağabeylik yapayım. Futbolu Galatasaray forması altında bırakmak istiyorum. *Bedava bile oynamaya razıyım*"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hiç bir zaman dogru dürüst 11 oyuncusu olarak kabul edilmedi ve ayni zamanda ne oynadigi belli degil.Fatih Demireli'ye gore bu Neustadter iyi topcuymus, ayagi da duzgun. Pek izlemedim merak ediyorum nasil bir oyuncu, 1.90m boyu iyi guzel'de agresif bir stoper mi, oyunu arkadan kurabilen bir stoper mi?