Bence ihtiyaçlarımız belli bir stoper bir dmc sol kanat ve golcü tabii ki en önemlisi de hoca..
Dursun un floryaya alp yalman i getirmesi sorumluluğu üstünden atma hamlesiydi alp yalman bunu nasıl yedi anlamadım. Muhtemelen bir abdurrahim albayrak etkisi yaratmak istiyor ki bu alp yalman la ne kadar mümkündür bilemiyorum.Hoca için ilk aday ft gibi görünüyor bence ft bir liste vermiştir su kadar adamı su zamana kadar alırsanız imzayı atarım yoksa atmam demiştir ki haklıdır da bence.Dursun capsizi bunu halledemeyecegine gore diger adaylara geçmek lazım. Bence hoca yabancı olur adriaanse olacağını sanmam takımı sneijder yönetiyor iddialarını guclendireceginden olmaz.Dursun yeni bir yapılanma yalaniyla floresi kandırıp getirebilir gibi geliyor bana.
Transferler içinse hepiniz gibi ben de umutsuzum. Transfer oyun planına göre yapılır hoca alınır planı belirler ona uygun oyuncu alınır. Dortmund gibi direkt oyun mu barca gibi pas oyunu mu eski united gibi kanatlardan mi eski milan gibi catenaccio mu... hepsinde alacağın oyuncu farklı olur.Bizim son 2 sezondur planımız topu bir sekilde rakip sahaya götürmek ve orada usta ayakların iş yapmasını beklemek. Dünyada böyle bir strateji yok.Bence puel gibi takımı sahaya iyi yerleştiren hucumcu bir hocayla topu oyuna hızlı ve isabetli sokan bir cb savaşçı ama top tekniği yüksek ve yine HIZLI bir dmc ataklarda içeri kat edip dönüşlerde kulvar kapatan ve HIZLI bir sol kanat bir de ayaklarına ve hava toplarına hakim akan oyuna ADAPTE bir forvetle işi hallederiz gibi geliyor..Pardon dursun aklıma geldi ve tövbe ettim siparişler iptal misafir yemiş de gelmiş. ......