Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha T.D. bille belli değil...birde aptal aptal Transfer bekliyoruz.

Bence ihtiyaçlarımız belli bir stoper bir dmc sol kanat ve golcü tabii ki en önemlisi de hoca..
Dursun un floryaya alp yalman i getirmesi sorumluluğu üstünden atma hamlesiydi alp yalman bunu nasıl yedi anlamadım. Muhtemelen bir abdurrahim albayrak etkisi yaratmak istiyor ki bu alp yalman la ne kadar mümkündür bilemiyorum.Hoca için ilk aday ft gibi görünüyor bence ft bir liste vermiştir su kadar adamı su zamana kadar alırsanız imzayı atarım yoksa atmam demiştir ki haklıdır da bence.Dursun capsizi bunu halledemeyecegine gore diger adaylara geçmek lazım. Bence hoca yabancı olur adriaanse olacağını sanmam takımı sneijder yönetiyor iddialarını guclendireceginden olmaz.Dursun yeni bir yapılanma yalaniyla floresi kandırıp getirebilir gibi geliyor bana.
Transferler içinse hepiniz gibi ben de umutsuzum. Transfer oyun planına göre yapılır hoca alınır planı belirler ona uygun oyuncu alınır. Dortmund gibi direkt oyun mu barca gibi pas oyunu mu eski united gibi kanatlardan mi eski milan gibi catenaccio mu... hepsinde alacağın oyuncu farklı olur.Bizim son 2 sezondur planımız topu bir sekilde rakip sahaya götürmek ve orada usta ayakların iş yapmasını beklemek. Dünyada böyle bir strateji yok.Bence puel gibi takımı sahaya iyi yerleştiren hucumcu bir hocayla topu oyuna hızlı ve isabetli sokan bir cb savaşçı ama top tekniği yüksek ve yine HIZLI bir dmc ataklarda içeri kat edip dönüşlerde kulvar kapatan ve HIZLI bir sol kanat bir de ayaklarına ve hava toplarına hakim akan oyuna ADAPTE bir forvetle işi hallederiz gibi geliyor..Pardon dursun aklıma geldi ve tövbe ettim siparişler iptal misafir yemiş de gelmiş. ......

alex song yıllık 1.8 milyon avro alacakmış

songla imzalamaya yakınmışız barcalının dediğine göre

bunlara yapiliyorsa neden olmasin

55ea0fd0f018fbb8f868d102

imza töreni değil o yaw, imza töreni böyle olur Unaldash

8409_954_28493.jpg

atif cedcuyu gecen hafta bize de önermisler
dursun pahali diye veto etmis

Neustädter gelmesin yahu.. heyecan yaratmayan bir oyuncu...

Škrtel bizim Defans Lider eksikliği halleder.

Song geldiğine göre Fatih Terim de gelir.

bu mallar daha t.direktör ayarlamadı, transferi neye göre yapmaya çalışıyor?

Serkan Korkmaz: #Galatasaray Fatih Terim olasılığını bekliyor.

Dünde gökmen özdemir bunu yazmisti: Galatasaray'ın hocası belli değilken transfer nasıl yapacağını merak ediyorum. Hoca adaylarında ise bir numara hala Fatih Terim

Hadi insallah olur. Artik dogru yoldan gitme zamani. Fatih hoca futbolcularda kaybolan Galatasaray ruhu'nu geri getirir. Transfer sezonunda 2-3 carole gibi genc potansiyelli oyuncular alinir yaninda da 1-2 isimli olan oyuncular alinir. Gelecek sezon sampiyon olup, sampiyonlar liginde istikrar yakalamamiz lazim. Sevilla 3 sene ust uste avrupa ligini kazandi, dnipro gecen sezon avrupa liginde final oynadi, psv sampiyonlar ligi son 16'da neredeyse atletico'yu eliyodu... Bu takimlardan tek farkimiz vizyonsuz yonetilmemiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt