Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Ben Arfa'yi o kadar kulüp isterken neden Türkiye'ye gelsin? Hele FFP yüzünden Avrupa'dan men edilen bir kulübe neden gelmek istesin?

Son düzenleme:
Bakıyorum yine hayal aleminde dolaşıyor sunuz gençler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben Arfa manyak mı gelsin? O kadar teklif varken. Lütfen gerçekçi şeyler düşünelim.

Vestergaard haftaya Gladbacha imza atacakmış diyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

iyi geceler

CkI6PsnWUAAJ6Av.jpg

Az önce copa amerikada hayvan gibi bir solbek keşfettim tek handikapı 29 yaşında olması. Roberto carlosun hızını herife klonlamışlar resmen.
[h=1]Miguel Samudio[/h]
Adam manyak çıktı rıza baba o nasıl bir koşma lan

Aha da forvette buldum bu ikisi bizi yedek anlamda level atlatır bak. As oynatsan bunlar ne demezsin bu ligi hoplatırlar
[h=1]Darío Benedetto[/h]bu iksini alıp gel işbecer olmadı 2 güney amerika hatunu ellersin o da olumlu.

tuna 5 dakika daha maç izlese takımı kuracak ama dursun 2 senedir başkan hala takım dökülüyor. ne hıyar adam arkadaş bu herif.

Avrupa şampiyonasında prim yapabilecek gençlerden biri.
[h=1]Karol Linetty[/h]Selçuk denen kaplumbağadan kurtulup alabilsek keşke. Yarım saatte 3 oyuncuyu da buldum p.tesi scoutluk şirketi kuruyorum.

herkes topçu konuşuyor da bizim hocamız kim? hangi taktikle oynayacaz? takımda iki mevki sorunsuz nispeten stoper ve kanat dursun iki mevkiye futbolcu arıyor :D bedava ne bulursak alacağız para eden yabancıları da satacağız heralde

Bizim yönetim inşallah turnuvalara scout vs. gönderiyordur. İnşallah scout gönderebilme vizyonları vardır.

Denayer Belcika da banko ilk 11 oynayacak, bayagi ilerlerse takim büyük transfer yapabilir.

M. City Denayer'i şu an satmayı düşünmüyor diye biliyorum, taraftarları da Denayer'in takımda olacağını söylüyorlar bu sene. Guardiola görene kadar Denayer ve Mangala'ya dokunmayacaklar sanırım, yoksa Mangala'nın gidici olduğunu söylüyordu taraftarları.

Perulu cueva nefis oynuyor bizim scoutlar nerde acaba al şinonun yedeği olsun kanattada oynat on numarada da

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu son haberler dogru ise ya td ile anlasildi aciklama yapilmiyor yada cok buyuk sacmaliyoruz. Td gelmeden transfer yapmak neyin kafasi...

Cueva chelseanin oyuncusu degil mi?

Cueva yı sao paulo almıs bile on liberodaki tapia da aradgımız yedek ön libero o da feyenordda oynuyo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt