Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ne gereksiz adamsin sen

Adam basketteki bütçeyi 6 dan 8 e çıkarmayı marifetmis gibi anlatıyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 civarı demedi mi? 8 değil yeni atıyorum 8. 75 milyon gibi. Şimdi diyeceksin ama çok farkediyor . O 750 bin ile schilb gibi saçma Ada'mlar yerine kaliteli micov gibi Ada'm alırız ekstradan .

Sent from my iPhone using Tapatalk

unutun transferi filan kapatalım nöbeti
Futbol takımı başta olmak üzere diğer branşlardaki son durumu da aktaran Özbek, futbolda 70 milyon olan harcamayı 65 milyon euro’nun altına, voleybolda 17 milyon TL olan harcamayı 15 milyona, basketbolda ise toplam 41 milyon TL’lik harcamayı 51 milyona çıkartılacağını ifade etti.

“GİDEREK TASARRUFA YÖNELEN BİR ANLAYIŞ İÇİNDE OLACAĞIZ”

“Kulüpte 550 çalışanımız var. Bunların en efektif şekilde kullanmaya çalışyıoruz. Fazlalık varsa bunların da değişikliğini yapmaya çalışıyoruz. En verimli kişileri seçeceğimizi bilmenizi istiyorum. Geçen sene ve bu sene Mayıs ayları itibarı ile kulübün kendi getirileri dışında 556 milyon TL kredi kullanmışız. Bu paranın 504 milyonu kredileri ödemek için çekilmiş. Giderek tasarrufa önem veren bir yönetim anlayışı içinde bunun da daha aşağılara düşürmek için çalışacağız”

geçen senekindende leş bir transfer dönemi bizi bekliyor hazır olun

65 milyon altına inmek zorunda zaten uefa yüzünden o normal ve tasarrufu transfer değil genel klüp genelinde demiş . Ama dursuna 160 milyon ver gidip 30 tane sözleşmesi biten 30 yaşında Donk ve çöp Rodrigez alır , o konuda hemfikiriz .

Sneijder'i gönderecekler.

Açıklamalardan dolayı ceza falan filan denilerek bahane bulunmaya başlanmış.

Sneijder'i gönderecekler.

Açıklamalardan dolayı ceza falan filan denilerek bahane bulunmaya başlanmış.

Snejder de ama hatalı yani , seviyoruz diye görmezden geliyoruz . Dursun gibi şoför yüzünden klüp çiftliğe döndü .

CkbH2pNWEAAOr0H.jpg

Yok mu gelen giden? Yeryüzünde en aktif bizim olmamız lazım bu transfer döneminde. 15-20 tane adanı gönderip 7-8 kişi alınması lazım

Teknik direktor olmadan oyuncu mu alacaksin? Sabredin 2-3 haftaya teknik direktor belli olur, belki de fatih hoca'yi bekliyorlar, her işt'e bir hayir vardir, transfer icin futbolcularla ön gorusme yapiyorlar ama teknik direktor olmadan hic bir oyuncu almazlar.

Özbek: "Sneijder, Galatasaray ile ilgili bir şey söylüyorsa kendisi hakkında da gereken yapılacaktır, kimsenin şüphesi olmasın"

Teknik direktor olmadan oyuncu mu alacaksin? Sabredin 2-3 haftaya teknik direktor belli olur, belki de fatih hoca'yi bekliyorlar, her işt'e bir hayir vardir, transfer icin futbolcularla ön gorusme yapiyorlar ama teknik direktor olmadan hic bir oyuncu almazlar.

Teknik direktörün kupa maçı sonrası hemen getirilmesi gerekliydi. O zaten başlı başına saçmalık. Terim gelmez arkadaşlar. Terim sadece bir hoca değil. Türkiye Futbol Direktörü. O yüzden o projeyi bırakıp gelmez. Adam Türk futboluna yön veriyor şu an. İşinin bittiğini de sanmıyorum. Altyapı sorununu çözmeden geleceğini sanmıyorum. Belki 2-3 yıl sonra gelir. Ama bu yaz gelmezzzz.

Renktaş anlamadın hala ya oyalıyolar işte td işini araştırdık bize uygun birini bulamadık yolumuza riekerink ile devam ediyoruz diyecekler onun hazırlığı bunlar hep

Orta sahaya daha yakin oynuyor evet ama Elmander ile kiyaslanamaz, adam deli fisek gibi bir oraya bir buraya kosuyordu bu gözler onun gibisini uzun bir süre daha görmez herhalde.

Benim is arkadasim seferovici taniyor , hatta onunla discoya bile gitmis, önce inanmadim ama resimlerini gösterince sok olmustum :) numarasida var acaba bir agzini yoklasakmi :)

​İngiltere’ye çıkarma yapan Sportif A.Ş sorumlusu Alp Yalman ile Futbol Direktörü Cenk Ergün,bonservisi elinde olan 19 yaşındaki Mali asıllı Fransız forvet Dembele'nin menajeriyle masaya oturdu.

Galatasaray, transfer atağını sürdürüyor. Sportif A.Ş’nin başına geçen Alp Yalman ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, Londra’dan müjdeli haberler gönderiyor. Yönetimden sızan bilgilere göre ikili bonservisi elinde olan Mali asıllı Fransız forvet Moussa Dembeletransferinde mutlu sona çok yaklaştı. 19 yaşındaki futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi.
Geçen sezon İngiltere Championship ekiplerinden Fulham’da 17 gol ve 5 asistle klasını kanıtlayan ve birçok takımın listesine giren Dembele’ye uzun vadeli kontrat önerildi. Galatasaray’ın uluslararası arenadaki başarılarından da etkilenen genç futbolcunun İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Ribery gibi patlama yapma potansiyeli bulunan Dembele’yi özellikle Yalman çok istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt