Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.375
- 2.264
- 2.278
Ulan cenk istanbuldasin madem su clichy icin devreye gir salaklik yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor'un oyun stiline ayak uydurabilir mi o da var.
2014 yılında mı kaldın![]()
Şu selçuk olmasa kimi nasıl savunacaksınız çok merak ediyorum..defolup gitse de şu goygoylardan kurtulsak selçuk 3.5 alıyorsa şu şu kadar alsın bu bu kadar alsın..Ya kardeşim selçukun hakkı 1.5 milyon €dur yıllık yönetim ona bol kepçe dağıtıyor diye ne yapalım saçalım mı tüm parayı sokağa..selçuk 3.5 alıyorsa Muslera 12-13 Sneijder 8 Gomis 7 alsın.. hatta sabriyi geri alıp yıllık 3 versek ses etmemek lazım..sabri bile selçuktan çok daha faydalıydı geçen sezon.. Böyle bir matık olabilir mi sizce ? Bir hata yapılıyor diye illa her işte o hatayı devam mı ettirelim..
Sneijder gitsin diye demiyorum ama sneijderle ilgili savunma selçuk üzerinden yapılmaz..Selçuk Gs tarihinin en çok kayırlılan gereksiz şişirilenn torpilli evlatlarının başında geliyor ..Şu dakika imkanım olsa selçukun kçna tekmeyi vururum 1 lira da bonservis beklemem
Ulan cenk istanbuldasin madem su clichy icin devreye gir salaklik yapma
Belhanda uyarsa sneijder'de uyar herhalde
Yani uymaması için sebep göremiyorum
sadece 9.5 milyon euro maliyetle 2 sene pepe oynatacaklar, Fiko her zamanki gibi siir yazdi. Umarim tez zamanda hafif ama oynamasina engel olacak sekilde sakatlanir
bizim belhanda icin 2 yilligina altina girdigimiz maliyet 16.5 , maicon icin 11.5, gomis icin 11
Kimse bizimkilerin yasi genc demesin hepimiz biliyoruz ki bu oyuncularin hicbirini satip gelir elde etmeyecegiz
Bak yine isim üzerinden yorumlar yapılıyor.Sneijder ile Belhanda farklı stilde oyuncular.Tudor dinamik bir takım kurmak istiyor.Sneijder bu tempoya ayak uydurabilir mi bundan sonra?
Bizim transferler pahalı olabilir ama bu Pepe'nin beşiktaşı kazıkladığı gerçeğini değiştirmez. Aldığımız adamların hepsi kendi takımlarında 30 maç üstü oynarken Pepe sakatlık yüzünden ligde sadece 13 maç oynayabildisadece 9.5 milyon euro maliyetle 2 sene pepe oynatacaklar, Fiko her zamanki gibi siir yazdi. Umarim tez zamanda hafif ama oynamasina engel olacak sekilde sakatlanir
bizim belhanda icin 2 yilligina altina girdigimiz maliyet 16.5 , maicon icin 11.5, gomis icin 11
Kimse bizimkilerin yasi genc demesin hepimiz biliyoruz ki bu oyuncularin hicbirini satip gelir elde etmeyecegiz
Frank de Boeri nasil pazarladigini anlatan bir anekdot
İyi çalışırsa uydurur
Geçen sene ölü takımda o bitik haliyle asistler yaptı
Bu işin bi an önce çözülüp kampa katılması lazım. Sezon başı çalışması çok önemli