Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim transferler pahalı olabilir ama bu Pepe'nin beşiktaşı kazıkladığı gerçeğini değiştirmez. Aldığımız adamların hepsi kendi takımlarında 30 maç üstü oynarken Pepe sakatlık yüzünden ligde sadece 13 maç oynayabildi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sakatlanmasi lazim yoksa buyuk fark yaratir.

sneijder memnunsa kampa gelsin hocam.. şahsen benim en çok kızdğım nok ta bu performans veya aldığı ücret değil.. resmen bonservisini beleşe almak için yapıyor gibi geliyor..

Adam sözleşmesinde yazan tatil hakkını kullanıyor. Geç gelmişse de cezasını kesersin.

Adam sakatlık numarası yaptı mı bunca yıl ? Hayır.

Her yıl öyle veya böyle asistleri ve golleri ile bu takıma en çok katkı sağlayan 2-3 oyuncudan biri oldu mu ??

Bu takımdan Hamitler, de jonklar, serdarlar, tolgalar, umut gündoğanlar, danyler, amrabatlar, chedjoular, semihler geldi geçiyor . Çoğu yata yata soydu GS ı.

Sneijder kendi jenerasyonundan hala hollanda milli takımında devam eden tek adam neredeyse. Disiplin, ego vs sorunları olsaydı Van gaaller, hiddinkler, advocatlar onu tutarmıydı ?

Kimse kusura bakmasın, ifb basını , çapsız dursun, acemi tudor istedi diye takıma en çok katkısı olan 2-3 adamdan birinin böyle gönderilmesine ok vermem.

serkan saydam @serkansaydam

Sneijder'in menajeri ve avukatı ile konuştuk. "Görüşmeyle ilgili bilgileri kulüpten alın" diyerek konuşmadılar. Not: Oldukça moralsizdiler.

Acikcasi cenkin istanbulda olmasi kuskulandiriyor beni..carsamba bizimle gorusecek haberleri de vardi..akilli bi hamle yapmak istiyorsak almaliyiz.

Ya ben anlamıyorum.Selçukçular aynısını diyince istatistikler bir şey göstermez deniyor konu Sneijder olunca da tam tersi.İkisi de takımın dinamizmini baltalayan el frenleri.

Selçukcu sneijderci tudor'cu filan yok ben takımı düşündüğüm için öyle diyorum. Gelecekte pişman olacağız bunu 1000 defada yazıcam. Bu sıradan bi adam değil, selçuk ile filan karıştırılamaz. Her oyuncu bi kenara bu adam bi kenara.
Alex nasıl özelse
Hagi nasıl özelse
Buda öyle.

Alex gitti fener hala ağlıyo, yok yani bulamıyosun böyle oyuncuları zor. Onlarda koşmuyo diye yolladılar görüyoruz durumu.

Valla çok koşan takım istiyorsa , gitsin atletizm koçu olsun.

Bakın akıllı teknik adam, madem Sneijderin 1 yıl daha sözleşmesi var, ben bu adamı 1 yıl daha kullanayım demeli. FFP kıskacındayken 5 milyon ödediğimiz adamı keyfine keder gönderememeli. Sneijderi maksimum verimle kullanmaya bakmalı.

Kendi sistemi için de kurabilme adına Sneijder dışındaki adamları değiştirmeli.

Futbolda istediğin kadar çok ve hızlı koş Sneijderin attığı 30 metrelik ters paslardan daha büyük etki yaratamazsın.

Ya üstelik bu adam ligin asist kralı. En kötü dediğimiz geçen senenin asist kralı !!

Peki gönderilme haberleri geri pas üstadı selçuk hakkında neden çıkmıyor? Selçuğun bitmek tükenmek bilmeyen geri pasları tudor denen herifin sistemine uyuyormuymuş ? Takımı hızlandırıyormuymuş Selçuğun geri pasları ?

Sneijder için müzmin sakat diyebilir misin ? Peki ya Tolga için, Serdar için ? İnşallah kalır, bakalım Sneijder kadar forma giyebileceklermi Serdar ve Tolga ikilisi sakatlanmadan ?? Bu 2 çapsız cam adam toplamda 4 milyon alıyor ????

Belhanda sneijderin yerine oynayacaksa o hayatı boyunca herhangi bir yerde asist kralı olmuş mu ? 3,3 milyon alacak !!!

Pekiiii şimdi diyelim Sneijder gönderildi!!!

Takım üst üste 2 yenilgi aldı, o tribünlerden gelecek korkunç tepkiyi tudor, selçuk dursun göğüslemeye çapları yetecek mi ? Ortalık yangın yerine dönmez mi ? Bu sene çok erken kaybedilmez mi ?

Akıllı adamlar bu riskleri almazlar.

dursunu biliyorduk da tudor da tam geri zekalıymış onu öğrenmiş olduk.

Ben size söyleyim sneijder gönderilir de , 2 maç yenilirsek, o tepkilerden ne tudor kalır, ne selçuk ne dursun!! GS ilk 5 e giremez bu yıl.

Sneijder kalır ve yenilirsek, sneijder bişey yapamazsa tudor kredi kazanır haklıymış denir.

gerizekalı yönetim ve tudor ateşle oynuyor.

ya koskoca FT bile istemediği halde Sneijder gelince ona göre takım oluşturuyor. FT aptal mı , tudordan güçsüz mü çıkıp ben sneijderi istemiyorum diyemedi açıkça. Sadece yıllar sonra Sneijder 4. tercihti diyebildi o da yardımcısı Hasan şaş!!

Sizler şunun farkında değilsiniz, evet Sneijder tabi eski düzeyinde oynamadı ama o hali ile bile bu takımın en önemli silahı! Kim ondan daha etkili belhandamı, selçuk mu, tolga mı sinan mı ?

Ya belhanda kötü oynarsa 10 milyonluk bonservisi ile ? Neler olur sizce ??

3 kuruşluk beyni olan Sneijderi alır oynatır , sözleşmesini GS da sonlandırmasını sağlar.

Olmazsa bunun vebalinden ilk tökezlediğin anda istifa diye inler o tribünler, ne tudor kalır ne dursun.

Olan GS a olur, ligi 6. bitiririz yine!!
tamam da renkdaş. takımın başına güvenip bir td getiriyorsun futbol anlamında bırakacaksın a'dan z'ye o karar versin. Türk futbolunun genel sorunu bu. birini getiyorsun takımın başına ama adam istediklerini yapamıyor. yönetimin ve taraftarın kuklalığından başka bir şey yapmıyor. Bu adam diyorsa kardeşim sneijder benim kafamdaki sisteme uymuyor taraftar falan bakmayacaksin yollayacaksin. ayni sekilde td, a oyuncusunu istiyorsa yönetim gidip b'yi almayacak. ondan sonra çıkıp neden istikrar yok, neden başarısızız diye ağlıyoruz.

koskoca Galatasaray Kulübü bugüne kadar olan başarılarını sneijder varken elde etmedi, aynı şekilde bundan sonra da sneijder olmazsa da başarısız olacak değil. en basit örneği 11/12 sezonu.

benim demek istediğim güvenip bir td getirdiysen adama saygı duyacaksın ha gidip işine karisirsan da zaten 2 gün sonra %100 başarısız olursun. adam pirinç pilavi yapmak istiyorsa ama sen adama pirinç yerine bulgur verirsen adamın kafasindaki tarife uymaz, ortaya lezzetsiz bir şey çıkar. belki senin canın bulgur istiyordur, adama verdiğin bulgur da belki en kaliteli bulgurdur ama adamin kafasindaki tarif pirinç pilavina uygundur. o bulguru işleyemez, ortaya güzel bir yemek çıkaramaz. ondan dolayı bırakalım adam istediğini uygulasin. ortaya çıkan pirinç pilavı lezzetsizse o zaman konuşuruz.

Adam sözleşmesinde yazan tatil hakkını kullanıyor. Geç gelmişse de cezasını kesersin.

Adam sakatlık numarası yaptı mı bunca yıl ? Hayır.

Her yıl öyle veya böyle asistleri ve golleri ile bu takıma en çok katkı sağlayan 2-3 oyuncudan biri oldu mu ??

Bu takımdan Hamitler, de jonklar, serdarlar, tolgalar, umut gündoğanlar, danyler, amrabatlar, chedjoular, semihler geldi geçiyor . Çoğu yata yata soydu GS ı.

Sneijder kendi jenerasyonundan hala hollanda milli takımında devam eden tek adam neredeyse. Disiplin, ego vs sorunları olsaydı Van gaaller, hiddinkler, advocatlar onu tutarmıydı ?

Kimse kusura bakmasın, ifb basını , çapsız dursun, acemi tudor istedi diye takıma en çok katkısı olan 2-3 adamdan birinin böyle gönderilmesine ok vermem.

sozlesmesinde yatma maddesi yok..gecen seneler de 1 temmuzda 27 haziranda kampta oldugu var arastirin biraz yahu savunmak icin adami uydurmayin..kimse hamiti de jong u savunmuyor. Adam gibi herkesle ayni anda gelsin kampini yapsin oyununu oynasin..gecen sene ortalarinda beli donmeyen surekli geri pas adam oldugunu hatrlayin ya da girin mac konularini okuyun.

belhanda gomisin maliyetinden sonra sneijderin parasina laf etmiyorum artik ama kampa gel calis gitmek istiyorsan ordan gidersin muslera calisirken sneijderin yatma hakki yok

Ya ben anlamıyorum.Selçukçular aynısını diyince istatistikler bir şey göstermez deniyor konu Sneijder olunca da tam tersi.İkisi de takımın dinamizmini baltalayan el frenleri.

şimdi bu adam mı kötü ?

Wesley Sneijder (Galatasaray) @ Mackolik.com

2014-2015 te toplam 19 gole etki etmiş, geçen sene 22 gole!!!

ifb basınının kayığından inin, meloda da bindiniz, yolladınız şimdi 2 yıldır bize biniyorlar!!

Artık yeter, Sneijder kalacak.

Ne dinamik takimi yaw. Dinamik takıma wesley uymuyor ama selcuk uyuyor oyle mi.

Toplasan 10-12 hafta takımın basinda duracak bi adam icin wesley gönderilmez. Bu tamamen yonetimin bok yemesi. Ayrica ben tudorun wesleyle calişmak istemedigine de inanmıyorum.

Adama kapi gibi sozlesme yapan bu yonetim, simdi indirim isteyen yine bu yonetim (indirim haberleri dogruysa)

Wesleyin yerinde olsam Gomisin sozlesmesini dursunun gozune sokardim mesela. Imza parasi dahil bu yil 5.8M Avro para alacak. Puan primleri haric.

sozlesmesinde yatma maddesi yok..gecen seneler de 1 temmuzda 27 haziranda kampta oldugu var arastirin biraz yahu savunmak icin adami uydurmayin..kimse hamiti de jong u savunmuyor. Adam gibi herkesle ayni anda gelsin kampini yapsin oyununu oynasin..gecen sene ortalarinda beli donmeyen surekli geri pas adam oldugunu hatrlayin ya da girin mac konularini okuyun.

belhanda gomisin maliyetinden sonra sneijderin parasina laf etmiyorum artik ama kampa gel calis gitmek istiyorsan ordan gidersin muslera calisirken sneijderin yatma hakki yok

Ya bak bektaş

direk sorucam

doğrudan sorucam

geçen sene GS a o berbat sezonda bile en çok katkı veren adam kim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt