Valla çok koşan takım istiyorsa , gitsin atletizm koçu olsun.
Bakın akıllı teknik adam, madem Sneijderin 1 yıl daha sözleşmesi var, ben bu adamı 1 yıl daha kullanayım demeli. FFP kıskacındayken 5 milyon ödediğimiz adamı keyfine keder gönderememeli. Sneijderi maksimum verimle kullanmaya bakmalı.
Kendi sistemi için de kurabilme adına Sneijder dışındaki adamları değiştirmeli.
Futbolda istediğin kadar çok ve hızlı koş Sneijderin attığı 30 metrelik ters paslardan daha büyük etki yaratamazsın.
Ya üstelik bu adam ligin asist kralı. En kötü dediğimiz geçen senenin asist kralı !!
Peki gönderilme haberleri geri pas üstadı selçuk hakkında neden çıkmıyor? Selçuğun bitmek tükenmek bilmeyen geri pasları tudor denen herifin sistemine uyuyormuymuş ? Takımı hızlandırıyormuymuş Selçuğun geri pasları ?
Sneijder için müzmin sakat diyebilir misin ? Peki ya Tolga için, Serdar için ? İnşallah kalır, bakalım Sneijder kadar forma giyebileceklermi Serdar ve Tolga ikilisi sakatlanmadan ?? Bu 2 çapsız cam adam toplamda 4 milyon alıyor ????
Belhanda sneijderin yerine oynayacaksa o hayatı boyunca herhangi bir yerde asist kralı olmuş mu ? 3,3 milyon alacak !!!
Pekiiii şimdi diyelim Sneijder gönderildi!!!
Takım üst üste 2 yenilgi aldı, o tribünlerden gelecek korkunç tepkiyi tudor, selçuk dursun göğüslemeye çapları yetecek mi ? Ortalık yangın yerine dönmez mi ? Bu sene çok erken kaybedilmez mi ?
Akıllı adamlar bu riskleri almazlar.
dursunu biliyorduk da tudor da tam geri zekalıymış onu öğrenmiş olduk.
Ben size söyleyim sneijder gönderilir de , 2 maç yenilirsek, o tepkilerden ne tudor kalır, ne selçuk ne dursun!! GS ilk 5 e giremez bu yıl.
Sneijder kalır ve yenilirsek, sneijder bişey yapamazsa tudor kredi kazanır haklıymış denir.
gerizekalı yönetim ve tudor ateşle oynuyor.
ya koskoca FT bile istemediği halde Sneijder gelince ona göre takım oluşturuyor. FT aptal mı , tudordan güçsüz mü çıkıp ben sneijderi istemiyorum diyemedi açıkça. Sadece yıllar sonra Sneijder 4. tercihti diyebildi o da yardımcısı Hasan şaş!!
Sizler şunun farkında değilsiniz, evet Sneijder tabi eski düzeyinde oynamadı ama o hali ile bile bu takımın en önemli silahı! Kim ondan daha etkili belhandamı, selçuk mu, tolga mı sinan mı ?
Ya belhanda kötü oynarsa 10 milyonluk bonservisi ile ? Neler olur sizce ??
3 kuruşluk beyni olan Sneijderi alır oynatır , sözleşmesini GS da sonlandırmasını sağlar.
Olmazsa bunun vebalinden ilk tökezlediğin anda istifa diye inler o tribünler, ne tudor kalır ne dursun.
Olan GS a olur, ligi 6. bitiririz yine!!