Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren + 1,5 milyona Adebayoru alsak ne güzel olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sniper ile Belhanda iyi olabilir, taktik ve teknik seviye üst düzey olur. Tabi sağlam dos ve defans hattın yoksa bu çok gol yedirebilir.

Şu selçuk olmasa kimi nasıl savunacaksınız çok merak ediyorum..defolup gitse de şu goygoylardan kurtulsak selçuk 3.5 alıyorsa şu şu kadar alsın bu bu kadar alsın..Ya kardeşim selçukun hakkı 1.5 milyon €dur yıllık yönetim ona bol kepçe dağıtıyor diye ne yapalım saçalım mı tüm parayı sokağa..selçuk 3.5 alıyorsa Muslera 12-13 Sneijder 8 Gomis 7 alsın.. hatta sabriyi geri alıp yıllık 3 versek ses etmemek lazım..sabri bile selçuktan çok daha faydalıydı geçen sezon.. Böyle bir matık olabilir mi sizce ? Bir hata yapılıyor diye illa her işte o hatayı devam mı ettirelim..

Sneijder gitsin diye demiyorum ama sneijderle ilgili savunma selçuk üzerinden yapılmaz..Selçuk Gs tarihinin en çok kayırlılan gereksiz şişirilenn torpilli evlatlarının başında geliyor ..Şu dakika imkanım olsa selçukun kçna tekmeyi vururum 1 lira da bonservis beklemem

En yakın örnek o olduğu için konuşuluyor takımda as düşünülüyor bak kimse istemiyor ama as düşünülüyor floryayı basmamız gerekiyor aslında.

Gelelim maaş konusuna 3.2 milyon euro yıllığı var diye sneijderi boka sokup sokup çıkaranlara hep şu soruyu sordum. Sneijder varken 4. ve 6. olan takım sneijder tüm giderler dahil 5 aldığını varsayalım kalan 60 milyon euro alan herifler ne yaptı da sneijder üzerinden sürekli vuruyoruz. Muslera ile brumayı çıkar hadi yasini de çıkar az çok katkısı var kalan 55 milyon euroluk kesim ne yaptı bu 4 adamı gideri 20 milyon euro olana alanyaya koysak onlar da 4. olurdu.

55 milyon euroluk çöplük hala dururken bruma, sneijder, podolski gibi adamların gönderilmeye çalışmasının patlaması bu. Önce büyük baş diye savunma yapılırsa bak diyorum sneijder kalsa da gitse de 1.3 milyon euro imza parasını verceğiz. Tüm olay yıllık 3.2 milyon euroyu vermemek için mi adam gitmiyorum dedi ne yapacağız kime zarar. Dursunun her 6 ayda bir başka kurbanı var

Hay selcugunuza ya savunan varmis gibi surda once selcugu yollayin diyip durmayin.varsa teklif ikisi de gitsin ama yok iste iki tane cop elimizde hayvan gibi maas aliyorlar.
lafa gelince ikisi de dunya yildizi..selcuk antremana katilmasa iki hafta kafa izni yapsa acunla resim cektirse demediginizi birakmayacaksiniz burda selcuk once gitsin diye agliyorsunuz

sadece 9.5 milyon euro maliyetle 2 sene pepe oynatacaklar, Fiko her zamanki gibi siir yazdi. Umarim tez zamanda hafif ama oynamasina engel olacak sekilde sakatlanir

bizim belhanda icin 2 yilligina altina girdigimiz maliyet 16.5 , maicon icin 11.5, gomis icin 11
Kimse bizimkilerin yasi genc demesin hepimiz biliyoruz ki bu oyuncularin hicbirini satip gelir elde etmeyecegiz

Bugün bizi mutlu edicek 2 haber olabilir

1) Sneijder'in kalması

2) Clichy'i kadromuza katmak

sadece 9.5 milyon euro maliyetle 2 sene pepe oynatacaklar, Fiko her zamanki gibi siir yazdi. Umarim tez zamanda hafif ama oynamasina engel olacak sekilde sakatlanir

bizim belhanda icin 2 yilligina altina girdigimiz maliyet 16.5 , maicon icin 11.5, gomis icin 11
Kimse bizimkilerin yasi genc demesin hepimiz biliyoruz ki bu oyuncularin hicbirini satip gelir elde etmeyecegiz

Belhanda ve maicon icin gayette bonservis aliriz..hatta gomisi cine filan yollamayi dusunursek ondan da aliriz..belhanda fas asilli qatar arabistana gitmeye razi olursa 2 haneli bonservis bile alinabilir

Bak yine isim üzerinden yorumlar yapılıyor.Sneijder ile Belhanda farklı stilde oyuncular.Tudor dinamik bir takım kurmak istiyor.Sneijder bu tempoya ayak uydurabilir mi bundan sonra?

İyi çalışırsa uydurur
Geçen sene ölü takımda o bitik haliyle asistler yaptı
Bu işin bi an önce çözülüp kampa katılması lazım. Sezon başı çalışması çok önemli

Bizim transferler pahalı olabilir ama bu Pepe'nin beşiktaşı kazıkladığı gerçeğini değiştirmez. Aldığımız adamların hepsi kendi takımlarında 30 maç üstü oynarken Pepe sakatlık yüzünden ligde sadece 13 maç oynayabildi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alin su Clichy'i ya ne duruyorsunuz. Bassaksehir'i tanimak icin gelmis adam, oradan sonra biz Barcelona gibi geliriz, muzeyi falan gezsin :)

İyi çalışırsa uydurur
Geçen sene ölü takımda o bitik haliyle asistler yaptı
Bu işin bi an önce çözülüp kampa katılması lazım. Sezon başı çalışması çok önemli

Ya ben anlamıyorum.Selçukçular aynısını diyince istatistikler bir şey göstermez deniyor konu Sneijder olunca da tam tersi.İkisi de takımın dinamizmini baltalayan el frenleri.

Sneijder geldi mi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt