Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene sözleşmesi kalmış 4.5 alan Sneijder'i göndermek için binbir türlü takla atıp,1.5 alan ve sözleşmesi 1 sene kalmış Donk'u gönderememek beceriksizlik olur.En kötü ihtimal 750 bin veya 1 milyon verip karşılıklı fesihle işi hallederiz.Madem Sneijder'i satmak istiyorlar diğer vasatları da yollayacaklar.

peki tudor adami görmek istiyorsa kadroda ne yapacagiz ?

Twitter da biraz gezinim dedim sneijder gitsin diyenler selcuk seviciler birisi de sneijder gitsin selcuk'un performansi artacak demis :D

Alex in fenere verdiği katkının yarısını vermedi wesley. Sıkıntı yok. Biz 10 numaramızı Hagi de kaybettik. 10 numara Hagi karakterinde değilse olmasa da olur. Tugay geçen gün kendisi için yapılan bir programda biz bircok şeyi Hagi den öğrendik dedi. Nasıl antrenman yapılacağını antrenmandan önce çalışmayı, antrenman sonrası çalışmayı, kazanma hırsını.. . Diğeri de tatil gününde antrenman yapmazmis olmuş buymuş.. .

Mesela itibarsızlaştırıyorunuz bu adamı dayanaksız olarak. Adam derbi fakiri takımı 4 senenin 3'ünde derbilerde canavar yapan oyuncualrdan biri. Hemen her derbide asist golü var bu sezon dışında. Juve'si, Reali, TR Kupası finali, Süper Kupa vs.derken bütün finalleri almamızda bir numaralı aktör. Bunun dışında da büyük bir marka, reklam vs. Bu konuda Alex'i de katlar.

Hep beraber yaşayıp göreceğiz. Sneijder'in yeriyle O'nu itibarsızlaştırıp, türllü türlü ali cengiz oyunlarıyla O'nu gönderenlerin ne kadar değer göreceğini insanların gönlünde hep beraber göreceğiz. Bir tarafta kahraman kahraman olacak, diğer tarafta Galatasaray hainleri.

her şey iyi güzel de o tolga yeteneksizini oynatmam ben takımımda. Selçuk'u yazarım onu yazmam. tamam selçuk takımı 10 kişi oynatiyor ama bu herif direkt karşı takıma çalışıyor. 2 maçta bir direkt skora etki eden hata yapıyor. dusunsenize uefa'da yarı final, final yapmışız. Bu dengesiz futbolcu olduğunu unutup topa smaç basıyor ve mac gidiyor. Bu sebeple bana hiç güven vermiyor bu adam
Ben de geçen seneki haliyle Tolga yerine çöp Selçuk'u yazarım. Az sövmedim kendisine. Yalnız Tolga çok dağınık adam, oyun içinde kafa başka yerlere gidiyo gibi bi hali var. Oynadığı mevki de yüksek konsantrasyon istiyo. Bunu aşabilse fena olmaz aslında.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter da biraz gezinim dedim sneijder gitsin diyenler selcuk seviciler birisi de sneijder gitsin selcuk'un performansi artacak demis :D

Selçuğu seven yok bence renktaş 100 kişiye sorsak en fazla 5 kişi çıkar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder ile bile çalışamayan bir teknik direktör nasıl büyük kulüpler için hayal kuruyor acaba? Pogba mesela Messi mesela Ibrahimovic mesela...

Diego Costa bir kac saat icinde Atletico Madrid tarafindan resmen duyurulacak. (O JOGO)

Sneijder, Dursun'un istediği maaşında indirim teklifini kabul ettiğinde, Tudor'un oynatmayı düşündüğü formasyona bir anda uymaya yada teknik direktörü gönderme girişiminde bulunduğu durumu ortadan mı kaldıracak acaba????

Bu kadar berbat bir yönetim olamaz. Daha ne yapacağını bile bilmezken gittiler Belhanda'yı aldılar. Tutarlı bir işleri yok.

Sonra adam tatilini uzattı diye, sözleşmesi gereği bu sene alacağı parayı istedi diye Sneijder'e kızın.

feghouli birde def orta saha aciklasinlar.
gerisini ne yaparsa yapsinlar.
biktim artik bunlarin oyalamalarindan.
sanki takimin kurgusu cok degisti.
gecen sezon bek yoktu yine yok gecen sezon def orta saha yoktu yine yok.
bari bi füze gibi kanatin vardi artik oda yok.
bi stopere ve forvete transfer yaptilar ama takimda okadar mevkiye transfer gerekiyorki.
bizim kel tatil yapiyor, sanki oyuncularin yanina gittigi zaman yaptigi seyahatlar tatil sayilmiyor.

Gideyimde bir kaç kişiyi engelleyeyim saçmalamaya daha fazla tahammül edemeyeceğim

Bana göre Tudor çoktan tekmeyi yemeliydi."O isterse ne yapacağız" diyorsun bana.

Takimin hocasi o... Futbolcuya dayali düzeni ortadan kaldirmaya yemin etmis bir adam. Bende gecen sene taktiksel ve stratejiksel anlamda cok hatali ve yanlis ata oynadigini düsünüyorum. Ama Galatasaray icin uzun vadede tam da ihtiyaci oldugu bir adam. Bazi degisiklikler sancilidir, ama bunu net bir sekilde yazayim. Avrupalilar gibi uzun vadeli hem ligde hem avrupada basarili olmak istiyorsan, bu calismaktan gecer. Galatasaray´in Tudor ile de, sonrasinda da gitmesi gereken cizgi bu. Katar olmadigini Istanbul´un yerlisi de, yabancisi da ögrenmeli.

Sneijder gidiyor diye, takimdaki ondan kariyersiz her oyuncuyu postalayacaksak kadroda oyuncu kalmaz. Ama meseleye rasyonel bir sekilde kavramak gerekiyor. Velev ki donku begendi, kadro icinde alternatif olarak kaldi, bunun sonucu ne olur ?

- Kimse Donk neden oynamiyor diye hesap sormaz
- Medya donk-Tudor olaylarinin üzerini kasimaz

Tudor´un kurallarina ve temposuna uymuyorsa da postalanir. Okadar basit.

Ve iyi bir tempoda calisirsa Galatasaray, her oyuncusundan süperlige yetecek cinste verim alir.

Son düzenleme:
İlk maça kadar sadece feg açıklanır bence oda iyi ihtimal ben şahsen öyle bekliyorum 5 tane adam lazım neler olacak acayip merak ediyorum bir tane bile kötü isim geçmiyor acayip bilgi kirliliği var ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt