Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter

Sonra neden dursun ile tudora hakaret ediyoruz. Hakedene basacan tokadı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben iyimserim demekki aslında herkes zamanında gitse bu taraftar herkesi bağrına basar ama illa nefret ettirecekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesele yanlis anlasiliyo o kadar adam varken sneijder tartisiliyo sikinti burda elbette sneijder de gider ama el insaf ya o kadar konusulmasi gerek adam varken sneijder batiyo.

Sa renktaşlar hayırlı geceler orta sahadan haber var mı acaba ?

Erhan telli saçmalıyor. Yönetim su asamada tudoru durduk yere neden göndersin

Wesi neden istemiyor Tudor çünkü sisteminde herkes koşmalı defansif yönü ortalamanın üstü olmalıymış.Madem wesi bu sisteme uymuyor diye gönderiyorsun seve seve Selçuk uda yedeğe alacaksın.2 tane zımba gibi orta saha aldıracaksın üstüne.Buda yetmez.Feghouli ve kono da gelecek.Kono, belhanda, feghouli, gomis şeklinde olursa ilerisi ozaman ben ok yim.Yok bunlar olmadı yine uyuz selçukla devam edersen ozaman en büyük küfürleri yersin herkezden Tudor efendi.

her şey iyi güzel de o tolga yeteneksizini oynatmam ben takımımda. Selçuk'u yazarım onu yazmam. tamam selçuk takımı 10 kişi oynatiyor ama bu herif direkt karşı takıma çalışıyor. 2 maçta bir direkt skora etki eden hata yapıyor. dusunsenize uefa'da yarı final, final yapmışız. Bu dengesiz futbolcu olduğunu unutup topa smaç basıyor ve mac gidiyor. Bu sebeple bana hiç güven vermiyor bu adam

Çok doğru.Tolga'nin oyun aklı çok zayif.Bunun duzelmesi mümkün değil.Bu sene sezonun belki de kırılma maçı olan rize deplasmanında rizenin pozisyonu yokken ve arkası dönük etrafında 4 savunma oyuncusu olan adama tuttu faul yaptı ve gol yedik.G.birligi maçında yaptığı absürd penaltı zaten malum.Ustune durmadan çektiği ve milyon tane atak öldüren gereksiz şutlar.bu adamdan cacık olmaz.

Mesela itibarsızlaştırıyorunuz bu adamı dayanaksız olarak. Adam derbi fakiri takımı 4 senenin 3'ünde derbilerde canavar yapan oyuncualrdan biri. Hemen her derbide asist golü var bu sezon dışında. Juve'si, Reali, TR Kupası finali, Süper Kupa vs.derken bütün finalleri almamızda bir numaralı aktör. Bunun dışında da büyük bir marka, reklam vs. Bu konuda Alex'i de katlar.

Derbi fakiri takim ? Kadiköy´de sampiyon oldugumuzda Sneijder varmiydi ? Daha Sneijder gelmeden önce, derbilerde bariz üstünlügümüz vardi o dönem.

Son düzenleme:
Bu takıma orta saha almayan HAINDIR.

3 senedir aynı şeyi söylemekten bıktım ama hâlâ ısrarla takıma orta saha almıyorlar hainler.

sent via GSC

Takimin hocasi o... Futbolcuya dayali düzeni ortadan kaldirmaya yemin etmis bir adam. Bende gecen sene taktiksel ve stratejiksel anlamda cok hatali ve yanlis ata oynadigini düsünüyorum. Ama Galatasaray icin uzun vadede tam da ihtiyaci oldugu bir adam. Bazi degisiklikler sancilidir, ama bunu net bir sekilde yazayim. Avrupalilar gibi uzun vadeli hem ligde hem avrupada basarili olmak istiyorsan, bu calismaktan gecer. Galatasaray´in Tudor ile de, sonrasinda da gitmesi gereken cizgi bu. Katar olmadigini Istanbul´un yerlisi de, yabancisi da ögrenmeli.

Sneijder gidiyor diye, takimdaki ondan kariyersiz her oyuncuyu postalayacaksak kadroda oyuncu kalmaz. Ama meseleye rasyonel bir sekilde kavramak gerekiyor. Velev ki donku begendi, kadro icinde alternatif olarak kaldi, bunun sonucu ne olur ?

- Kimse Donk neden oynamiyor diye hesap sormaz
- Medya donk-Tudor olaylarinin üzerini kasimaz

Tudor´un kurallarina ve temposuna uymuyorsa da postalanir. Okadar basit.

Ve iyi bir tempoda calisirsa Galatasaray, her oyuncusundan süperlige yetecek cinste verim alir.
Kusura bakma Adem ama takımda ne yaparsan yap işe yaramayacak adamlar var,en başında izleyen bir defans oyuncusu ve sonrasında ikili mücadeleden kaçan bir orta saha oyuncusu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tudor Selçuk'u da kadroda düşünmezse burada ciddi bir kitlenin canı sıkılacak eleştiremediği için

Sneijder 2011/2012 sezonun basinda gelseydi, ve Galatasaray´in pozitif degisimin temel taslarindan olsaydi bastan itibaren, bu yorumlari anlardim. Gercekten anlardim. Ama bu sekilde cok zor.

Bu takıma orta saha almayan HAINDIR.

3 senedir aynı şeyi söylemekten bıktım ama hâlâ ısrarla takıma orta saha almıyorlar hainler.

sent via GSC

Zaten şuanda toplam 2 orta saha oyuncumuz var.Tolga ve Selçuk.Donku, De jong u falan saymıyorum gidecek bunlar kesin çünkü.Lig ve avrupada çok uzun bir maraton ve en az 4 orta saha olmak zorunda bi takımda.2 tane banko adam almaları lazım orta sahaya.Mantıken bile baksan 1 adam yetmez.

Galatasaray-Diosgyor hazırlık maçı, cumartesi günü saat 20.30'da Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt