Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Erhan telli saçmalıyor muş. İşinize gelmeyince nasılda yırtınıyorsunuz ?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma Adem ama takımda ne yaparsan yap işe yaramayacak adamlar var,en başında izleyen bir defans oyuncusu ve sonrasında ikili mücadeleden kaçan bir orta saha oyuncusu
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sneijder 2011/2012 sezonun basinda gelseydi, ve Galatasaray´in pozitif degisimin temel taslarindan olsaydi bastan itibaren, bu yorumlari anlardim. Gercekten anlardim. Ama bu sekilde cok zor.
Melo varken bile orta saha gerekirken o gittikten 3 sene sonra hâlâ en elzem transfer bu ama hep sona bırakıyorlar. Belhanda ya savrulan parayı orta sahaya harcamak akıllarına gelmiyor mu yahu.Zaten şuanda toplam 2 orta saha oyuncumuz var.Tolga ve Selçuk.Donku, De jong u falan saymıyorum gidecek bunlar kesin çünkü.Lig ve avrupada çok uzun bir maraton ve en az 4 orta saha olmak zorunda bi takımda.2 tane banko adam almaları lazım orta sahaya.Mantıken bile baksan 1 adam yetmez.
Galatasaray, Sofiane Feghouli transferini bitirmeye çok yakın....
Sarı kırmızılı yönetim, Cezayirli futbolcu ve kulübü West Ham ile anlaşma sağlarken 27 yaşındaki oyuncunun da İstanbul'a gelmeye ikna olduğu öğrenildi. Feghouli'nin geçtiğimiz sezonki takım arkadaşı Gökhan Töre'den de şehir ve kulüp hakkında bilgi aldığı kaydedildi.
Feghouli transferinin tamamlanması için Galatasaray'ın önünde aşması tek bir pürüz kaldığı öğrenildi. Cezayirli futbolcunun İngiliz kulübünden aldığı yüksek maaş, görüşmelerdeki tek sıkıntılı nokta olarak görünüyor.
Sofiane Feghouli bu aşama için de ikna edilirse 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sarı kırmızılı renklere katılması bekleniyor.
Feghouli, geçtiğimiz sezonun başında 15 milyon euro bonservis bedeliyle Valencıa'dan West Ham'ın yolunu tutmuştu.
Messi, Pogba, İbra ne zaman kıçı başı dağıttı, fazla kilolarıyla gündem oldu?
Sen anlama olm zaten. Seninle ayni safta olmak istemem ben. Böyle iyi.
Buyuk takimlara gelene kadar antalyasporun bile bizden iyi.Büyük takımlar arası en kotu orta saha bizde
Erhan telli saçmalıyor. Yönetim su asamada tudoru durduk yere neden göndersin
Takimin hocasi o... Futbolcuya dayali düzeni ortadan kaldirmaya yemin etmis bir adam. Bende gecen sene taktiksel ve stratejiksel anlamda cok hatali ve yanlis ata oynadigini düsünüyorum. Ama Galatasaray icin uzun vadede tam da ihtiyaci oldugu bir adam. Bazi degisiklikler sancilidir, ama bunu net bir sekilde yazayim. Avrupalilar gibi uzun vadeli hem ligde hem avrupada basarili olmak istiyorsan, bu calismaktan gecer. Galatasaray´in Tudor ile de, sonrasinda da gitmesi gereken cizgi bu. Katar olmadigini Istanbul´un yerlisi de, yabancisi da ögrenmeli.
Sneijder gidiyor diye, takimdaki ondan kariyersiz her oyuncuyu postalayacaksak kadroda oyuncu kalmaz. Ama meseleye rasyonel bir sekilde kavramak gerekiyor. Velev ki donku begendi, kadro icinde alternatif olarak kaldi, bunun sonucu ne olur ?
- Kimse Donk neden oynamiyor diye hesap sormaz
- Medya donk-Tudor olaylarinin üzerini kasimaz
Tudor´un kurallarina ve temposuna uymuyorsa da postalanir. Okadar basit.
Ve iyi bir tempoda calisirsa Galatasaray, her oyuncusundan süperlige yetecek cinste verim alir.
Melo varken bile orta saha gerekirken o gittikten 3 sene sonra hâlâ en elzem transfer bu ama hep sona bırakıyorlar. Belhanda ya savrulan parayı orta sahaya harcamak akıllarına gelmiyor mu yahu.
Yine gidecekler bütçemiz dar edebiyatı yapacaklar De Jong gibi saçma bir transfere imza atacaklar sonunda.
sent via GSC
Takım oyunundan önce temel eksikleri olan adamlar. Orta geliyor Semih ile rakibinin arasında iki metre mesafe var, rakip kafayı vurduktan sonra hamle yapıyor. Selcuğun bir çok ikili mücadele de ki halleri de ortada. Hadi bir kere olsa, en babası iki kere olsa neyse de, oynadıkları her maçta böyle. Evet Futbol takım oyunudur ama bu oyuna daha temel eksikleri olan adamlar katkı veremez. Temel eksikten kastım Defans oyuncusunun rakip markajını bilmesi, merkezi orta saha oyuncusunun ayakta kalabilmesi.Nereden biliyorsun, bizim ise yaramaz diye attigimiz adamlar ile basaksehir bize kac puan fark atti ? Hem bize, hem fenere. Futbol takim oyunudur, dogru oynar, ve calisirsan meyvesini alirsin. Galatasaray iki yildir calismiyor.