Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bilmem ama Pepe gibi bir oyuncuyu bu paralara getirmek net transfer başarısıdır.Haa pepe kafasinda futbolu bitirmiştir, sakatlanır sezonu kapar orasi ayrı ama ortada büyük bir yonetim başarısı var eger rakamlar dogruysa

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cokta büyük basari degil bence, 5 milyona geliyor yillik maliyeti.

Tinerci misafirlere sesleniyorum bu sezon babanız geri dönüyor çok sevinmeyin Pepe'ye

ben maiconun gelmesine sevindim pepe gelse eh iste derdim yasindan dolayi.
samimiyim.

Maicon gibi futbolcuya açıkçası hasrettik, tüm stoperlerimiz 1.83-1.84 boylara sahipti bu sefes maicon da 1.91 boy var melo tarzı hırslı olması da baya iyi açıkçası maicon da lige damga vuracaktır

Abi ne derseniz diyin

Pepe 34
Atiba 34
Adriano 34
Gökhan 33
Babel 30 küsur
Quaresma 34
Fabri 30
Marcelo 30
Tosic 32

Adamlar huzur evi gibi bırakın pepeyi falan övmeyi bu takım seneye dakika 60 dan sonra eli belinde gezer bjk leş+leş bir takım bizim ve fenevin kötü olmasından ve hakemlerin ve tüpçünün koruması sayesinde 2 senede şampiyon oldular onuda bala şansa

28 yaşında ve pepenin doğduğu takım porto da yıllarca kaptanlık yapmış maicon mu yoksa 34 lük müzmin sakat pepe mi hangisi doğru ve iyi transfer?

pepe bize gelse komisyonundan bilmemnesine neler yazilirdi neler.. yaş falan bahsetmiyorum bile hele sakatliklar.... pepeyi aliyorsan ronaldinho'yuda alacaksin... ayni şey

Bir Stoper için fazla para.

Pepe nın toplam Maliyeti:

101.000.340 Çin Yuan'ı

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Pepe'yi PSG de istiyodu niye almadilar acaba

sakat diye almadılar yabancı kaynaklar söylüyor bunu riskli bulmuşlar oynabilecek durumda olsa real elden çıkarmaz zaten bu tarz oyuncularını ıskartaya çıkana kadar kullanıyorlar (casillas,raul,guti)

8tas zamaninda bizim Drogba'da aldığımız riski aldı.Biz Drogba'ya baya kendimizi aşan rakamlar vermiştik ama Allah'tan tuttu ve parasını rahatlıkla çıkarmıştı.Insallah pepe tutmazda şemsiye acilmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mapushane den çıktık çok şükür.
Aydın Aslan ile güzel muahbbetler yaşadık.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Şampiyon olmuş takım eksiklerini gideriyo kaliteli isim alıyo

Biz Galatasaray olarak berbat bir sezonun ardından o çöp kadroyu tamamen dağıtıp baştan aşağı yenilenmemiz gerekiyo. Bu ismi geçen adamların hepsinin gelmesi lazım bizim bu sene yarışın içinde olmamız için.

Öyle yok semihmiş yok tolgaymış filan olmaz bu iş 3.oluruz en fazla.

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt