Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli monchi bu hafta sefere çıkıyor gene toplar gelir şov yaparız :D

bir sneijderci riberyi beğenmiyor bi de bizi ciddiye almamaktan bahsediyor

herif real madridlilerle billur geçiyordu 2 ay önce
ribery i beğenmediğimi nerden çıkardın çakma conteci. sadece sizin tutarsızlığınızdan bahsediyorum günlerdir sneijderi yaşıylaeleştirenler eski performansı yok diyenler ribery i istiyor. benim için futbolda yaş önemli bişey değil

Son düzenleme:
sen ribery bütün sezon üzeri izedinmi ?
bence sadece bu sezon degil kac sezondur düsüte.
ama neyse ya görüsün oysa ok.

Yav adamın formu düşmese burada ne işi var zaten benim söylemek istediğim ribery sizin söylediğiniz gibi itn g.tüne sokulacak bir adam değil sadece bu.

ribery i beğenmediği mi nerden çıkardın çakma conteci. sade sizdeki tutarsızlığınızdan bahsediyorum günlerdir sneijderi yaşıyla eski performansı yok diyenler ribery i istiyor. benim için futbolda yaş önemli bişey değil

sneijderi yaşı yüzünden gönderelim dediğimizi ispatla haklısın diyeceğim

Yav adamın formu düşmese burada ne işi var zaten benim söylemek istediğim ribery sizin söylediğiniz gibi itn g.tüne sokulacak bir adam değil sadece bu.

tamam renktas kizma, yanliz biz genc kadro kuruyoruz.
farkina vardiysan hep 30 yas alti oyuncular söz konusu.
feg konop imbula lemina, dogru olanida bu.

Yahu pepe gelince ağzınızın suyu akıyor ribery gelince baston muhabbeti. Yazık yaw yazık. Ribery bi gelsin de pepeyi bir güzel ağlatsın ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahahaha west ham taraftarı ocak ayında 10 m pound'a bir kulüple anlaşmıştık şimdi 4 m pound'a mı bıracaklar bu şaka mı diyorlar :D :D :D

Bir grup da ocaktan sonra ki performansı sonra değeri çok düştü diyor büyük ihtimal ucuza alırız :D

Son düzenleme:
-------------------- Muslera --------------------
Corchia - Serdar - Maicon - Linnes
------------ Vainqueur - Lemina -----------
--- Feghouli - Sneijder - Belhanda ---
--------------------- Gomis ---------------------

C-gEK3hXUAAOdbe.jpg

Ribery yi hic izlemediniz sanirim, bastonla oynar falan diyenler var. Adam oynadi mi hala fark yaratiyor Bayern gibi bir takimda bile.

Adamin en büyük sorunu sakatliklar, zaten Robben ve Ribery bu kadar sakatlanmasalar Ronaldo ve Messi den sonra sayilacak isimler olurlardi.

Pepe ye falan iyi transfer diyoruz ama artik vaz gecmeliyiz böyle yaslanmis starlari cuval cuval para ödeyerek takimimiza katmaktan, sirf bizim icin degil tüm türk takimlari icin konusuyorum. Hedeflerimiz radikal bir degisime mahkum ülke olarak. Ilk hedef mesela altyapi olmali, bir "sönmüs yildiza" harcayacagin para ile altyapilarin kralini kurarsin. Bu yatirim geri dönüsü cok daha yüksek ve uzun vadeli olacaktir. Ama bizde bunu ne düsünen var ne de uygulamak isteyen. Maksat günü kurtarmak cünkü.

-------------------- Muslera --------------------
Corchia - Serdar - Maicon - Linnes
------------ Vainqueur - Lemina -----------
--- Feghouli - Sneijder - Belhanda ---
--------------------- Gomis ---------------------

C-gEK3hXUAAOdbe.jpg

O kadar para harcıyoruz bari bir sol bek de alalım :D

Son düzenleme:
sneijderi yaşı yüzünden gönderelim dediğimizi ispatla haklısın diyeceğim
kaç kişisiniz hepinizin eski postlarınıza tek tek mi bakayım. burada bu muhabbetler döndü bunlar bilinen şeyler. sneijderi eski performansı yok diye eleştiriyosan ki başka seçenek kalmadı, o zaman ribery nin de eski performansında olmadığını kabul edersin herhalde. sneijder de ribery de benim için büyük topçulardır eski performanslarında olmasalar dahi takımımda olmalarını isterim

ribery gelir gary ile donusumlu oynarlar

ribery bu haliyle bile sana kafadan en az tek basina 8 10 mac kazandirir bunlarin 2 3 tanesi buyuk mac olur

Robbery demek Worldclass demek.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

her worlclassin zamani geliyor.
zaten bayern en önemli noktasi o kanatlardi.
onlardan eskisi gibi verim almadiklari icin cli kazanamiyorlar
veya erken veda ediyorlar.
onlarada yenilik lazim artik kanatlarda.
farkindalar ama cimriler iste 60 milyon harcamak istemediler sancheze.
bukadar parasi olan ve harcamayan kulüp bi bunlar galiba :D

Ciddiye Alinacak bir üye degil

Dün belhanda icin yeni 10 numaraniz diyordu,Sanki biz malatyasporluyuz.
sen mi ciddiye alınacak bi üyesin güldürme beni papağan gibi ezberlediklerini tekrarlamaktan millete salça olmaktan başka bi halt yaptığın yok.

kaç kişisiniz hepinizin eski postlarınıza tek tek mi bakayım. burada bu muhabbetler döndü bunlar bilinen şeyler. sneijderi eski performansı yok diye eleştiriyosan ki başka seçenek kalmadı, o zaman ribery nin de eski performansında olmadığını kabul edersin herhalde. sneijder de ribery de benim için büyük topçulardır eski performanslarında olmasalar dahi takımımda olmalarını isterim

hayır , sneijder kişisel kaprisleri yüzünden takımın ve teknik direktörlerin huzurunu karıştıracak işler yapıyor, ben buna inanıyorum

ribery gelip aynı şeyleri yaparsa onu da istemem ertesi sezon

ayrıca oyun stilleri ve en üst düzey performanslarını kıyasladığımızda "eski performansında olmayan" bir sneijder ile yine aynı statüdeki bir ribery arasında tercih yapma durumumuz olsa hangisini seçeceğimiz de ortadadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt