Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ribery i beğenmediğimi nerden çıkardın çakma conteci. sadece sizin tutarsızlığınızdan bahsediyorum günlerdir sneijderi yaşıylaeleştirenler eski performansı yok diyenler ribery i istiyor. benim için futbolda yaş önemli bişey değilbir sneijderci riberyi beğenmiyor bi de bizi ciddiye almamaktan bahsediyor
herif real madridlilerle billur geçiyordu 2 ay önce
sen ribery bütün sezon üzeri izedinmi ?
bence sadece bu sezon degil kac sezondur düsüte.
ama neyse ya görüsün oysa ok.
bu uğur karakullukçu zırcahil mi heyecan mı yapıyor
casemiro lemina falan bilemiyo yaotamendiyi de bilemiyor ahaha

ribery i beğenmediği mi nerden çıkardın çakma conteci. sade sizdeki tutarsızlığınızdan bahsediyorum günlerdir sneijderi yaşıyla eski performansı yok diyenler ribery i istiyor. benim için futbolda yaş önemli bişey değil
Yav adamın formu düşmese burada ne işi var zaten benim söylemek istediğim ribery sizin söylediğiniz gibi itn g.tüne sokulacak bir adam değil sadece bu.
Robbery demek Worldclass demek.Bayern her sene topcu aliyor ama kanatlarda hep Robben ve Ribery oynuyorlar
sneijderi yaşı yüzünden gönderelim dediğimizi ispatla haklısın diyeceğim
-------------------- Muslera --------------------
Corchia - Serdar - Maicon - Linnes
------------ Vainqueur - Lemina -----------
--- Feghouli - Sneijder - Belhanda ---
--------------------- Gomis ---------------------
![]()
kaç kişisiniz hepinizin eski postlarınıza tek tek mi bakayım. burada bu muhabbetler döndü bunlar bilinen şeyler. sneijderi eski performansı yok diye eleştiriyosan ki başka seçenek kalmadı, o zaman ribery nin de eski performansında olmadığını kabul edersin herhalde. sneijder de ribery de benim için büyük topçulardır eski performanslarında olmasalar dahi takımımda olmalarını isterimsneijderi yaşı yüzünden gönderelim dediğimizi ispatla haklısın diyeceğim
Robbery demek Worldclass demek.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
sen mi ciddiye alınacak bi üyesin güldürme beni papağan gibi ezberlediklerini tekrarlamaktan millete salça olmaktan başka bi halt yaptığın yok.Ciddiye Alinacak bir üye degil
Dün belhanda icin yeni 10 numaraniz diyordu,Sanki biz malatyasporluyuz.
kaç kişisiniz hepinizin eski postlarınıza tek tek mi bakayım. burada bu muhabbetler döndü bunlar bilinen şeyler. sneijderi eski performansı yok diye eleştiriyosan ki başka seçenek kalmadı, o zaman ribery nin de eski performansında olmadığını kabul edersin herhalde. sneijder de ribery de benim için büyük topçulardır eski performanslarında olmasalar dahi takımımda olmalarını isterim