Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında kaset çıkarır bu kadar türkü hayranı olduğunu bilmiyordum

Twitter

efeb6deb275fe41403126674cfbe8878.jpg

8da5a4b51d3b186393259f58e7800566.jpg

356648af637eb6afec0be8970444be9c.jpg

cb58af79d84080e82dae67406c7c360e.jpg

648811ac3f595769d041aa7b92db8ce2.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Servet Çetin adamdır..Orduya kupa maçına geldiklerinde otelin önüne gitmiştik riekerink vardı yanılmıyorsam.. bir kardeşimiz Galatasaraylı futbolcuların kara kalem resimlerini yapıyordu..Çoğu iplemedi servete verdi resmi sonra servet mail adresini iletişim bilgilerini falan verdi..Ne zaman sıkntın olursa ara falan dedi.. Sonra çocuk servete mail attı servet aynı şekilde cevap verdi yazıştılar biraz.. Gerçekten göründüğü gibi Anadolu çocuğu mitevazi bir insan

Bizim sattığımız kadar alma zorunluluğu mu var yoksa Dursun kendi kendine ilke mi edindi bunu acaba? Bruma'yla toplam satıştan 17,5 gelince 10 günde o parayı harcadılar şimdi yine durdular.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle bir zorunluluğumuz yok sadece maaş sınırımız var 65 milyon euro.

Pepe nin bjkye gelmesine hala anlam veremiyorum.. Gerçketen çok büyük başarı o adamı getirmek.. Bakın o tarz adamlara dani alves ayrılıyorum deyince direk juve kapıyor oradan da city alacak deniyor..Evra ayrılıyor juve kapıyor.. Pepe ayrılınca en azından Arsenal-Liverpool- Monaco -Milan ayarında bir takıma gider diye düşünüyordum.. Marceloyu satmazlarsa çok sağlam bir defans hattı kurmuş oldular..Rakip forvetler 2 azmanın arasında kafasını kaldıramaz..

Maliyetine gelirsek bence gayet normal..İmza parası bonusu hepsini toplasan yıllığı 5 milyon € ya geliyor.. biz de Gomise bonuslarla 4e yakın verdik..

Bjk nin transferiyle ilgilenmeyelim diyoruz da arkadaşlar bu adamlar bizim rakibimiz.. Tabi ki de onların kadro kalitesi bizi ilgilendirir.. Her ligde kafaya oynayan takımlar birbirlerini tetiklerler iyi kadro kurma konusunda bizde de durum aynı.. Dursunun en az 2 orta saha 1 bek 1 de kanat alması lazım yoksa bu kadar hazır bir bjk ile baş edemeyiz

Pepe nin bjkye gelmesine hala anlam veremiyorum.. Gerçketen çok büyük başarı o adamı getirmek.. Bakın o tarz adamlara dani alves ayrılıyorum deyince direk juve kapıyor oradan da city alacak deniyor..Evra ayrılıyor juve kapıyor.. Pepe ayrılınca en azından Arsenal-Liverpool- Monaco -Milan ayarında bir takıma gider diye düşünüyordum.. Marceloyu satmazlarsa çok sağlam bir defans hattı kurmuş oldular..Rakip forvetler 2 azmanın arasında kafasını kaldıramaz..

Maliyetine gelirsek bence gayet normal..İmza parası bonusu hepsini toplasan yıllığı 5 milyon € ya geliyor.. biz de Gomise bonuslarla 4e yakın verdik..

Bjk nin transferiyle ilgilenmeyelim diyoruz da arkadaşlar bu adamlar bizim rakibimiz.. Tabi ki de onların kadro kalitesi bizi ilgilendirir.. Her ligde kafaya oynayan takımlar birbirlerini tetiklerler iyi kadro kurma konusunda bizde de durum aynı.. Dursunun en az 2 orta saha 1 bek 1 de kanat alması lazım yoksa bu kadar hazır bir bjk ile baş edemeyiz

Sampiyonlar liginde oynucaksin 4-5 milyon euro maas alacaksin . Krallar gibi yasicaksin . taraftar sana tapacak herhalde gelir gelmezse enayidir zaten :) bu paralari bu yaştaki adamlara verip transfer yapmak zor degil.

diğer takımlar pepeye 1+1 yıllık veya 1 yıllık sözleşme önerdiler. Mesela psg 1+1 yıl önerdi ve orada ciddi rekabet söz konusu olacaktı gitseydi.
yedek bile kalabilirdi.
Juventus 1 yıllık önerdi ama onlar da Bonucciyi satmaları durumunda alacaklardı. Yani çok istekli değillerdi.
bu salaklar 2+1 yıllk sözleşme ve deli paralar önerdiler. Kabul etmemek için aptal olmak lazımdı.

WestHam Türkiye haberine göre yeni sezon forma tanıtımlarında Feghouli'ye yer vermemişler.

Servet Çetin adamdır..Orduya kupa maçına geldiklerinde otelin önüne gitmiştik riekerink vardı yanılmıyorsam.. bir kardeşimiz Galatasaraylı futbolcuların kara kalem resimlerini yapıyordu..Çoğu iplemedi servete verdi resmi sonra servet mail adresini iletişim bilgilerini falan verdi..Ne zaman sıkntın olursa ara falan dedi.. Sonra çocuk servete mail attı servet aynı şekilde cevap verdi yazıştılar biraz.. Gerçekten göründüğü gibi Anadolu çocuğu mitevazi bir insan
Rieenkink servet !
Hangi rieenkink
Riijkard olmasın o

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt