Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kaliteli mi bu oyuncu ya videolarda vasat üstü görünüyor 6/10 gibi

1-2 Betis maçının 90 dakikası izleyince direk göze batıyor zaten, adamın temposu çok yüksek, sürekli bindiriyor, topsuz koşu atıp oyunu açıyor, ve çizgiyi komple kullanıyor, ayağı iyi ve en önemlisi kafası çalışıyor örneğin Carole ya bodoslama gidiyor yada geri dönüyor, Durmisi topla çıkışlarında çevre kontrolü çok iyi ne zaman hızlanıp ne zaman yavaşlayacağını iyi biliyor, buda ona orta yapma çalım atma şut çekme pas verme opsiyonları sunuyor, bizimkiler basıyor gaza tek başına sonra ya topa basıp stopere yada kaptırıyor. Özellikle çizgiyi bütünüyle kullanışı ve çevre kontrolü ligdeki en iyi bek yapar onu.

1-2 Betis maçının 90 dakikası izleyince direk göze batıyor zaten, adamın temposu çok yüksek, sürekli bindiriyor, topsuz koşu atıp oyunu açıyor, ve çizgiyi komple kullanıyor, ayağı iyi ve en önemlisi kafası çalışıyor örneğin Carole ya bodoslama gidiyor yada geri dönüyor, Durmisi topla çıkışlarında çevre kontrolü çok iyi ne zaman hızlanıp ne zaman yavaşlayacağını iyi biliyor, buda ona orta yapma çalım atma şut çekme pas verme opsiyonları sunuyor, bizimkiler basıyor gaza tek başına sonra ya topa basıp stopere yada kaptırıyor. Özellikle çizgiyi bütünüyle kullanışı ve çevre kontrolü ligdeki en iyi bek yapar onu.
Teşekkürler bilgilendirme için renkdas açıkçası takip etmediğim bir oyuncu

esvaphane‏ @esvaphane
Galatasaray'ın "muhtemel" 3. forması.Bel kısmında GALATASARAY, GLTSRY veya GALA yazacak. En yüksek ihtimal GLTSRY olması.
DD6EWkQWsAIXffy.jpg

Ribery munihi ikna etsin bonservis istemesinler. Kendiside 2 yilligina 4 milyon euro'yu kabul ediyosa gelsin :)

kafam.......... benim bütün ses kayıtları gitti ya yeniden kaydediyom şu an şarkıları

gecen arkadasın biri güzel analiz etmisti pepenin gelmesi ve verileck olan ucuk paralar bunların takım ici düzeni etkiler diye hatta umarım gelir vs demisti

aynen katılıyorum

kesinlikle doğru tespit
hep neyle övünuyorlar
yok efendim biz ücret dengesine dikkat ederiz
yok efendim biz emekli oyuncu almayız
yok efendim oyunculara astronmik ücretler vermeyiz

bi arkadaş vardı buralarda yok efendim gomis e belhanda ya o kadar parayı anadolu klubu verse onada giderdi diye konusuyordu
peki PEPE ye de aynısı olmuyor mu trasnfer başarısı diye sagda solda ötüyor bazıları...

Ha bu arada GOMİS swensa City den vergiler hariç 3,6 kazanıyordu yıllık

Son düzenleme:
____________________________Bafetimbi Gomis______________________________

_______Younes Belhanda_______Wesley Sneijder__________Soufiane Feghouli__________

Üst düzey bir Fransa takiminin hücum hatti kalitesinde olur. Lyon, Marsilya filan.

Dogru bir taktik organizasyonla, disiplin, arkadaslik ve inanc ile sampiyonluk gelebilir.

Ancak simdi "seneye CL´de final oynariz, Avrupa Ligi´ni aliriz" kadrosu degil, onu da belirtelim yani :)

Durmisi'yi hiç izlemedim nasıl bir oyuncu bilmiyorum. Eğer Betis'te oynuyorsa Donk + para teklif edelim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt