Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pepe'nin menejer Mendes'miş, Beşiktaş'ı kucaklamaya gelmiş gene :asd22:

Akşam 7 sularında

Sneijder nikah tazeledi haberlerine hazırlan

4MPR7J.png

Dünya yıldızı için nöbetteyiz!

tamam da renkdaş. takımın başına güvenip bir td getiriyorsun futbol anlamında bırakacaksın a'dan z'ye o karar versin. Türk futbolunun genel sorunu bu. birini getiyorsun takımın başına ama adam istediklerini yapamıyor. yönetimin ve taraftarın kuklalığından başka bir şey yapmıyor. Bu adam diyorsa kardeşim sneijder benim kafamdaki sisteme uymuyor taraftar falan bakmayacaksin yollayacaksin. ayni sekilde td, a oyuncusunu istiyorsa yönetim gidip b'yi almayacak. ondan sonra çıkıp neden istikrar yok, neden başarısızız diye ağlıyoruz.

koskoca Galatasaray Kulübü bugüne kadar olan başarılarını sneijder varken elde etmedi, aynı şekilde bundan sonra da sneijder olmazsa da başarısız olacak değil. en basit örneği 11/12 sezonu.

benim demek istediğim güvenip bir td getirdiysen adama saygı duyacaksın ha gidip işine karisirsan da zaten 2 gün sonra %100 başarısız olursun. adam pirinç pilavi yapmak istiyorsa ama sen adama pirinç yerine bulgur verirsen adamın kafasindaki tarife uymaz, ortaya lezzetsiz bir şey çıkar. belki senin canın bulgur istiyordur, adama verdiğin bulgur da belki en kaliteli bulgurdur ama adamin kafasindaki tarif pirinç pilavina uygundur. o bulguru işleyemez, ortaya güzel bir yemek çıkaramaz. ondan dolayı bırakalım adam istediğini uygulasin. ortaya çıkan pirinç pilavı lezzetsizse o zaman konuşuruz.

o öyle tabi.

Ama tudor ne ki, kim ki koca GS ı tamamen ellerine teslim edeceksin ?? KArabüğü çalıştırdı diye adama koca GS emanet edilir mi ? Ettik işte.

Tudor kusura bakmasın, daha öğrenci. Sneijder kendini ispat etmesine ihtiyacı olmayan biri. Bu takımın en çok katkı verenlerinden Muslera ile.

Dolayısı ile öğrenci iken yapacağı hataların bedelini ödemek istemiyorum

Galatasaray will pay 4.5 m and in addition to this they will give Tarik Camdal - a promising winger - reasonable deal though ������������ https://twitter.com/staufenberg_/status/882552017192968195/photo/1

is this true? never heard of him and its the first I've seen of a swap+cash deal?

Galatasaray ve west ham taraftarinin tarik diyalogu :D

Edit: - Galatasaray 4,5 milyon euro odeyecek ve buna ek olarak tarik camdal'i verecek. Umut verici bi kanat oyuncusu

-adini hic duymamistim.

-evet kardesim gala onun ucretini odemeyi goze alamaz. Siz yonetim'e israr etmelisiniz.

- kesinlikle lanet olsun onun iyi oldugunu hissetmemiz icin cabaliyosun. :D

Son düzenleme:
bikac saate yaşlı portakala tekmeyi vuracaz allah'ın izniyne

Şaka gibi
Biz bu adamı 28 yaşında aldık

Şimdi bu yaşında inter'de yedek bile olsa bize geliceği haberleri çıksa forum delirmişti
Pepe filan hikaye olurdu

TapaTalK

Galatasaray'ı daha fazla nasıl sıradanlaştırabilirizin derdine düşmüş millet.

Futbol veya taktik askeriye gibi herkesin koşması mıdır. Tempo deniliyor nasıl bir tempo bu. Hem defans koşsun hem ofans yapsın kafasındaysan bu takıma 10 tane daha oyuncu alman gerekiyor. Hareketli beklerin ve kanatların olmadığı sürece seneye burada belhanda anca top kaptırıyor dersiniz bize burada çevresine takım mı kurdunuz deriz siz yine bonservisi 8 milyon euro 3.3 milyon euroda yıllık alıyor diye girişirsiniz. Bizde dünün melocuları, bugünün sneijdercileri, senenin de belhanda fanları oluruz.

Prens selçuk ve semih olduğu sürece bu takım tempolu oyun oynayamaz her an gol yeme tehlikesiyle karşı karşıya kalıp atağa çıkarken herkesi geriyr koşturur 60. dakikada bitiririz.

Takımın en kritik iki yeri orta saha ve defanstaki o boşluk doldurulduktan sonra sneijdermiş/belhandaymış ismin önemi kalmaz.

Mayıs 2017de bruma varken yani;
1 forvet
2 orta saha
1 kanat
2 bek
2 stoper gerekiyordu bunlar olmazsa olmazdı (8 oyuncu)

Temmuz 2017de
2 orta saha
2 bek
2 kanat
1 stoper gerekiyor (7 oyuncu)

Ne anladım bu işten.

1 ay sonra lig başlıyor derdimiz sneijder, belhanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt