Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!
Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız
Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.
Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.
Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.
Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.
Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.