Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!

Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız

Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.

Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.

Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.

Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.

Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.

kate-upton-gif-alkis.gif

Ozan birine filan imada bulunmadım, genele yazdım, olsa direk alıntılarım

Senin gibiler ortalığı karıştırmak için yer arıyor, akıllı ol adamın canını sıkma

Birini ima etsem direk yazarım şuan sana yazdığım gibi

sezon başından beri kasımpaşa ve adem büyük diye çığırtkanlık yapan oydu onu kastetdiğin açık bence bende görsün diye alıntılayıb onun adını yazdım.

bu forumda kimin ne yazdığını benden iyi bilen yoktur emin ol yeğenim canında sıkılmasın

Burda bir yanlis var eger disiplinsizlikten icten yöneten deyip sneijderi gönderiyorsan bir zahmet yaninda selcuk efendiIde gönder o zaman kimse sesini cikarmaz,bu arada aynisini melo da yapmislardi ve cogu taraftarlar gitsin diyordu burdan bas bas bagirdik göndermeyin diye ,ve simdiki durum ortada hala melo nun yerini dolduramadik sniejderin yerinide dolduramiyacagiz .

Riekerink altyapiya geldi mdenizli gidince onla devam edildi kupa alindi. Yonetim adam olsaydi da gonderseydi yazin baska adam yollasaydi sneijder mi zorladi kalsin diye.

Transferin son gunu kimi alcaksin kanteyi mi? De jong gecmiste iyi olan bi oyuncuydu bizde olmadi.

Bu argumanlariniz oldukca komik neymis kulubu yonetiyomus
Hayır gross ile sigdursun rezaletleri sonrası son gün wesley ricası ile adam gelmiş olabilir. Neymiş klübü yönetiyormuş. Başkan salak mı ki kendini yönettirsin bir futbolcuya. Bu kadar aşağılıkça belaltı vuran taraftarımız varmış yazıklar olsun bu nankör insanlara

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!

Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız

Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.

Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.

Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.

Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.

Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.

Gercekten cok üzücü. Bir insan Sneijder´in iyi oyuncu oldugunu, kalmasini gerektigini düsünebilir. Tartisabiliriz bunu, ama küstahlasmak, terbiyesizlesmek, hemde senin ile ayni renklere gönül vermis, burada her gün gördügün insanlara karsi, yakisiksiz bir durum. Kendi öfkesini dahi kontrol edemeyenlerin, mantikli düsünebildiklerini zannetmesi de, kendi taktirleri.

Isimler gelir gecer, ama esas mücadelemiz bu zihniyete karsi. Daha da acisi Sneijder yüceltilmek icin Galatasaray asaglaniyor. Bu gün besiktas gibi tinerci kulübü de pepeyi aldi, cok mu büyük kulüp oldular. Sneijder yada herhangi bir isim, esas seref bu sari kirmizi formayi giymektir onlar adina.

su boldladigim kisimi da gözünden kacirmadigin sevindirdi kenk.

Sneijder icin GALATASARAY a söven cıkmadı mı henüz?

sezon başından beri kasımpaşa ve adem büyük diye çığırtkanlık yapan oydu onu kastetdiğin açık bence bende görsün diye alıntılayıb onun adını yazdım.

bu forumda kimin ne yazdığını benden iyi bilen yoktur emin ol yeğenim canında sıkılmasın

Bana böyle şopar ağzıyla konuşup canımı sıkma, Can'a yazsam direk Can'a yazarım. Sein kuyruk acın neydki direk birini hedef gösteriyorsun. Varsa Can'la bir derdin yazarsın.

Yazımı senin bir yerinimi kaşıdı yerinde duramıyon

Galatasaray antrenör takimidir
Fatih hoca bu kulturun lideridir

Onun gibi biriyle yine basari yakalayacagiz

Tudorda istedigi topcularla vizyonunu gosterdi
Adam istemiyor kardesim yan gelip yatan ibibikleri
O futbolcularin biraz olsun taraftara saygisi olsaydi calisirlardi
Dunya alem biliyor tembel ibibiklerden olustuklarini

Gerisi faso fiso

Uc sezondur burda tum topculara tum takima sallayan adamlar yenilenmeye karsilar

Hadi ordan

Ilk is bas cibanlari yollamaktir

Selçuk mu? Okumadan,işkembeden sallayınca böyle oluyor işte. Sneijder'i savunduğum 100 mesajın 5 tanesinde ya vardır ya yoktur Selçuk. Başkası ile karıştırdın herhalde. Ben Sneijder'i genelde ona atfedilen yanlış bilgileri düzelterek savundum.

Misyonu bitmeyen müthiş yetenekleri izlersiniz artık ne diyeyim size. Çünkü neresini düzeltelim bu kadar yalan yanlışın.
bilginin yanlış olduğunu nerden bildinde düzeltiyon sen belki o doğru aöylüyor hala zırvalıyosun.2 senedir top oynamıyor bu adam durum bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuğun medyada bi ton paralı köpeği var hele mehmet demirkol aşık resmen levent tüzemen falan yani selçuk muhtemelen futbolu burda bırakır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yillik 3.5 milyon eurodan 3 yillik sozlesme onerdigimiz dogru mu yonetimin bugunku toplantida?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Melo basın yoluyla itibarsızlaştırıldı, gönderildi. Sneijder basın yoluyla itibarsızlaştırıldı, yine de taraftarlardan çok isteyen var ama gidecek gibi. Önümüzdeki sene de eminim aynısı Muslera'ya yapılır, sonra buradaki kekolarda haa evet şu kadar sene de şu kadar gol yedi zaten daha iyisini buluruz diye destekler. 1 tane gazetede Selçuk 4 milyon euro alıyor ama oynadığı futbola bakın diye haber göremezsiniz. Selçuk yüzde 99 pas isabetiyle oynadı, Selçuk'un istatistikleri Pirlo'yu geçti bilmem ne haberler hep bu ekseriyette. Değerli bütün oyuncularımızı gönderdik. Bugün Sneijder 33 yaşında İtalya'da olsa Belhanda'yı da almamış olsak 2'si aynı anda gündemimizde gelse herkes Belhanda, Sneijder'in ayakkabısını temizler falan der. Hepimiz Sneijder'i isteriz. Bu yönetimin aptal transfer anlayışını eleştirmek Sneijdersporculuksa öyleyim kendi adıma. Selçuk'un yerine adam almamışsın, ön libero tek Tolga var, 2 tane kanat lazım, Maicon hariç diğer stoperler bile cacık sen hala Sneijder'in olduğu mevkiye 10 milyon verip adam alıyorsun. Öncelikli transfere bak:D

Selamlar..Bu sene çok umutsuzum açıkcası..2011-2012 sezonundan sonra 2 şampiyonluk aldık ama hiçbir zaman o sezon oynanan 442 nin yanına bile yaklaşamadık maalesef..önümüzdeki sezon da bundan iyisi olacagını sanmıyorum..Tudor büyük ihtimalle sezonu tamamlayamaz..o futbolcu gelsin bu futbolcu gitsinle şampiyon olunmuyor bu ülkede bunu biliyorum..Son 10 senede yabancı td ile şampiyon olan takım yok..ülkede işleyen sistem taktik maktik yok bam bam bam olayı :)

O yazida kast edilen kisi ben isem, benim bununla sorunum yoktur acik acik da yüzüme söylenebilir. Evet dedigimin hala arkasindaydim inkar falan edecek degilim, malum transfer dönemi bitmedi hala.

Bekleyip görecegiz. Ligimizin oyuncularina yönelmemize az kaldigini düsünüyorum zaman ilerledikce.

Bana böyle şopar ağzıyla konuşup canımı sıkma, Can'a yazsam direk Can'a yazarım. Sein kuyruk acın neydki direk birini hedef gösteriyorsun. Varsa Can'la bir derdin yazarsın.

Yazımı senin bir yerinimi kaşıdı yerinde duramıyon

o yazı benim neremi kaşıyacak lan veled dayak arıyorsan başka kapıya sana kasımpaşa-adem büyük can üçgeninden rahatsız olan tonlarca adam bulurum burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt