Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trollükle gerizekalılık arasındaki ince cizgiyi ayırt edemeyenler var. Yapmayın demiyoruz yapın ama arada sırada yapın peş peşa yapınca sıçıyorsunuz

melo basın yoluyla itibarsızlaştırıldı doğru lakin adam takım arkadaşının ağzını burnunu dağıtmış müsade ette basında üzerine gitsin değil mi kardeşim? maç içinde yaptıklarının dışında özellikle Galatasaray bu kadar başarılı iken fenerin elindeki medyaya bu kavga olayını veririsen adamlar heryerden vurur sana. Ayrıca çabuk unuttuğunuz belli yine kamp dönemlerinde sürekli geç geldiğinini hatırlatayım bir daha. Bir takım içinde böyle durumlar diğer bütün oyuncular üstünde sıkıntı yapar ister beğenin ister beğenmeyin.

Melo her transfer döneminde takım arayıp, istediği parayı veren bi takım bulamayınca kalmıyor muydu? Yeni sözleşme kapmak için türlü türlü numaralar yapmadı mı? En son sözleşmesini bizimle uzatıp, tamam bizimle kaldı diye düşünürken transferin son günü Inter'e gitmedi mi? Benim mi hafızam yanılıyor?

yaw he he salakca ithamların için çok yanlış bir hedef seçtin. bu kadarda korkma candan ondan bundan senle aramda an itibariye herhangi bir diyalog geçemez şu saatten sonra hadi eyw.

Korkağın alası sensin, kendin adamla aradanki sorunu çözemiyorsun başkalarını üstüne yolluyorsun. Sonra da raporlasın hadi güle güle

Gencler ortam gerginken, talihsiz bir sekilde bir birinize girdiniz, olur böyle seyler. Ortam yatisinca, bir cay icip, pm üzerinden hallediniz bunu.

Fabrizio Romano‏@FabrizioRomano

Andrea Conti from Atalanta to AC Milan now is done deal! Medicals on Friday in Milano.
1f1ee-1f1f9.png
#transfers #AcMilan

Sneijder'in gitmesini isteyenlerin çoğu adamın tatil yapmasına, aldığı ücrete ve geçen sezon formsuz olmasına takılmış. Bu argümanlarla Sneijder gitsin diyenler sıkıntılıdır yada Sneijder düşmanıdır yoksa Galatasaray her şeyden önemlidir geyiğini bıraksınlar.

Şayet Sneijder'in takım içi dengelerini bozduğunu, mevcut teknik direktöre saygısızlık yapıp ayağına kaydırmaya çalışmış ve bir grup oluşturmuşsa ve bunlar gerçekten olmuş ise o zaman Sneijder gitsin diyenleri anlarım ve yönetimin kararına saygı duyarım.

Ama kimse Sneijder bu takımın sistemine, formasyonuna uymuyor ve çok temposuz demesin. Bu takıma yakışmayan bir sürü oyuncu varken takımın en yetenekli oyuncusunu göndermek akıl işi değildir.

Önce gitmesini istediğiniz oyuncu hakkında somut bir veri ortaya koyun sonra savunmaya geçin.

Şu Sneijder gitsin diyenlerin çoğu Selçuk hakkında 2 yorum yapmaması da gerçekten saçmalık.

Aslında bunu düşünmen saçmalık

Sneijderi eleştirenler Selçuku da sürekli eleştiriyorlar, onun da gitmesini istiyorlar

Korkağın alası sensin, kendin adamla aradanki sorunu çözemiyorsun başkalarını üstüne yolluyorsun. Sonra da raporlasın hadi güle güle

tamam ben korkağım sorun çözmekten de acizim neyi raporlayacam onuda anlamadım benle muattab olma artık itham etmeyide kes alıntı yapma kaybol hadi güle güle

Feghoooouuuullllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Tm arkadaşlarlar sneijder için kavgaya tutuşmayalım, kaptan selçuk sözkonusu olsa nöbet boyunca tartışalım ama çürük 1 portakal için birbimizi kırmaya değmez.

Gencler ortam gerginken, talihsiz bir sekilde bir birinize girdiniz, olur böyle seyler. Ortam yatisinca, bir cay icip, pm üzerinden hallediniz bunu.

nereye sardıracağını şaşırmış gözü dönmüş benle bir daha sakın muattab olmasın ben unutmam bu lafları

tamam ben korkağım sorun çözmekten de acizim neyi raporlayacam onuda anlamadım benle muattab olma artık itham etmeyide kes alıntı yapma kaybol hadi güle güle
Muhattap olmayacağını söyleyen sendin alıntı yapanda sensin, önce kendini söylediklerini bir yap zaten benle muhattap olmazsın

Hakan Delikanlı gelmiş fikirlerini yazmış ve hemen ceza almış. Burada yazdığı sıralarda genelde aynı fikirde olmazdım kendisiyle de .ne yapıyonuz burda memleket mi kurtarıyonuz.. altı üstü taraftar forumu lan... yazdıkların da en ufak bir yanlış yok. ne oldu şimdi hakana ceza verince her şey halloldumu. bırakın insanlar fikirlerini özgürce açıklasın. burayı seviyorum. burda ki gençlerle muhabbet yapmayı seviyorum.. insanları soğutmayın forumdan...

Mehmet demirkol haginin nasıl ayrıldığını anlatıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tm arkadaşlarlar sneijder için kavgaya tutuşmayalım, kaptan selçuk sözkonusu olsa nöbet boyunca tartışalım ama çürük 1 portakal için birbimizi kırmaya değmez.

Selçuk u tartışmaya bile gerek yok. Adam gitmiyor bir türlü gitmiyor. Sabri bile gitti o gitmiyor gitmez. Yalayıcılıkta master yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt