Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu gerzek yönetim Belhanda'yı koz olarak almadıysa şerefsizim..
Rest çekmek için ama gerçekten çöpe atılmış para net onu 10 numara da değerlendireceksek bakın bunu not düşüyorum..
Tam bir hüsran olur o adam 10 numarada..

Seneye saglam paralara satarsin.
Kac yasinda Feghouili?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

27 satmak degil tutmak omali her zaman hedef:
feghouli ve rakip savunma :D

giphy.gif

kievin maddi olarak sorunlari varmis
belhandaya ne versek kabul ederlerdi diyor bir tane eleman tvde

Bugün bütün diğer takım taraftarlarınca anket yapalım Galatasaray'dan kimi istersiniz diye?
Sneijder zirve yapar..
Özellikle fenerbahçe şu kadrosuna Sneijder olsa direk şampiyonluğun favorisi bana göre..
Siz fazla küçümsüyorsunuz ama Melo'da da böyle oldu gidince anlaşıdı..
10 numara transferleri zordur kimya tutmaz uyum sağlamaz ki Wesley'i hatırlarsanız bir Arsenal Şampiyonlar Ligi maçında ön libero oynattı gerizekalı Prandelli ulan adamla dalga geçer gibi ve adam orada bile elinden geleni yaptı..
Sneijder gibi Kewell gibi Drogba gibi üst seviye profesyonelleri Baros'u da ekleyebilirim zor görürüz..
Bunlar kalite ve kabiliyet olarak bu ülke futbolunun 5 tık üzerinde adamlar..

Ilk cevap Mualera olur.

Vay be juve maçı fener maçı bjk maçında şampiyonluğu getiren gol bunlar benim için daha önemli. Karabükspor satan bir teknik adama saygı duymam düşümülemez bu bizim teknik direktörümüz de olsa. Uakım zamandaki HH ve prandelli örneklerine tudor'u da dahil edebilirim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e sorun da o işte, sen hocaların futbolculara göre gerek genel kariyerleri gerekse Galatasaray'daki kariyerleri daha geride diye topçulara insiyatif verirsen gelen her hocayı bi şekilde mimleyip yollamak için tavırlar sergilerler , böyle bir düzende ancak hasbel kader başarı gelebilir , sneijderin yaptıklarını unutmuyoruz elbet ama bunları koz olarak kullanıp kafasına göre davranacaksa işimiz var demektir , bu arada selçuk da o tarz bir adam bence ama şimdilik sinsi sinsi hocanın suyuna gidiyor

G... don yok 8 numara 6 numara araba alıyoruz g... açıkta kalacak şu ön libero transferleri nerde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Feghouli transferi dursun un en iyi hamlesi olur.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feguli gelsin rodrigezi unutturur bize

Sürekli selçuk kıyası mi yapacaksınız. Liderliğinde neler yaşandığını gördük ışte bu adam saha içi lideri değil miydi? Saha icerisini toplasaydi. Getirttigi de jong ayrılmak istemediği takımının transferine taş koyar. Kendisi kamp zamanı karısının barında garsonluk yapar...

Oturup mac ozetlerini izleyip takım kahramanı yapıyorsunuz. Maç içerisinde sizi cildirtmiyorsa tartışmaya bile gerek yok. Ama etrafı kötüdür ondan hep...

1-O soledigin selcuk gibi copler takimin icine etti size sneijder batiyo.
2-de jong'u sneijder getirdi . takimin transferine tas koydu diyosun yanindamiydin sen her duyduguna inaniyomusun.
3- barda garsonluk yapiyo diyosun da ee adama sen planlarimizda yoksun gelme demedikleri ne malum.
Dursunun bu kadar yalanlarindan sonra dursuna inanmaya devam ediyosaniz kolay gelsin melo olayinin aynisini sneijder'e yapiyolar . siz dursuna inanmaya devam edin.

Feghouli'ye 6 milyon €bonservis 3.5 milyon € maaş verirler sonra dönerler Sneijder'den indirim isterler boşversene ya..
Bu kafa iyi bir kafa değil..
Komik bir kafa..

Ben hala Belhanda hamlesine takığım. Ne kadar iyi olursa olsun o mevkide Sneijder'i idare edip seneye beleş alabilir, şimdi verdiğimiz 8 milyonla da eksik bölgeye bi adam getirebilirdik.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vainqueur diyor aspor, bence imbula lemina icin ugrasiyorlar.
vain olsa coktan aciklanirdi.
ama olsa kötü olmaz, vain feghouli birde bek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt