Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede acilen yeni bir Üniversite kurulmalı ''Profesyonel Kulüp Yöneticiliği'' branşlarında uzmanlaştırılmalı yoksa bu ülke futbolu gerçekten derine derine iniyor..
Böyle yağlı suratların otelcilerin iti köpeği olur işte koca kulüpler..
Futboldan bir cacık anlamayan Cenk Ergün bizim Cruyffumuz gibi bizim transfer aklımız..
Vay bee adamlara bak deha anasını satıyım..

Sneijder'in gidip gitmeyeceği tüm transfer politikasını belirleyecek. Sessizlik maalesef bundan

Aynen. Bana göre ya Tudor, ya yönetim, ya da ikisi birden (daha kuvvetli ihtimal) Sneijder meselesini doğru yönetemiyor ama Tudor'un en çok güven veren yönü bu. Pasif bi Galatasaray seyretmekten bıktım. Takım koşsun, rakibi dövmekten beter etsin, biraz keyifle futbol seyredelim artık. Bu konuda başarılı olacağına inanıyorum.

Yönetim neyi dogru yapiyor ki, cok acemi adamlar ve is bilmiyorlar... :D Bana göre sorun yönetimde, hocayi da yanlis yönlendiriyorlar herzamanki gibi. Seffaf degiller... Sneijder olayini perdeler arkasinda sessiz sedasiz bitirmek istiyorlar belli ki. O yüzden Tudor´da sessiz kaliyor, ama sneijder ile yollar ayrilirsa illa ki birseyler patlak verecektir, sonra ögreniriz tam olarak olayi.

Donk bu konuda mesela iyi bir örnek. Yetenek nedir diye sorgulamak lazim, ve bizim takimda oyuncularin neden hep yeteneklerinin cok altinda oynadiklarini. Hep kaos ve otorite eksikliginden kaynaklaniyor bu durum. Donk´un bize karsi bir Kasimpasa maci var orta sahada gelmeden önce, adam üclü orta sahamizin icinden gecti resmen, fizik olarak herkesi ezdi tek basina. Transferi istiyordu, ve motive olarak oynadi cünkü.

Isin sirri ise, her maca bu motivasyon ile oyuncularin cikmasini saglamaktir.

Donk burada sadece mecazi örnek, bu diger oyuncular icinde gecerli. Aci bir durum, ama son yillarda yapilan tüm transferlerden beklentiyi karsilayan, hatta üzerine koyan tek oyuncu yasin öztekin. Hirsli bir adam cünkü, ve dissiplinli. Yetenegi kisitli ama adam isini yapiyor. Diger oyuncular bireysel olarak kendilerini bu denli hazir edemiyorlar, otorite eksikliginin gölgesinin altinda serinleniyorlar.

Ama artik tudor ile bu dönemin bittigini umuyorum.

1-O soledigin selcuk gibi copler takimin icine etti size sneijder batiyo.
2-de jong'u sneijder getirdi . takimin transferine tas koydu diyosun yanindamiydin sen her duyduguna inaniyomusun.
3- barda garsonluk yapiyo diyosun da ee adama sen planlarimizda yoksun gelme demedikleri ne malum.
Dursunun bu kadar yalanlarindan sonra dursuna inanmaya devam ediyosaniz kolay gelsin melo olayinin aynisini sneijder'e yapiyolar . siz dursuna inanmaya devam edin.

adama 2. madde de herduyduğuna inanıyor diyorsun. 3. madde de sen planlarimizda yoksun gelme demedikleri ne malum diye hayali bir cümle kuruyorsun kardeş.

Donk'un takımda kalma ihtimaline kılıf bulmaya çalışmayınız.

Kameni ve Volkan varken kimse Muslera'yı aramaz merak etme ama 10 numarası olmayan takım Sneijder'i sırtında taşır..
Şuan fenerlilerin ağzının suyu akıyordur eminim..
sneijderi biz serbest bırakıyoruz diyelim. ne bjk ne fb bizim verdigimiz yıllık ucretlerle transfer etmez sneijder'i. haa sneijder ben 2.5-3e oynarim derse o zaman alırlar ki o durumda biz de yollamayiz zaten

Selçuk Transfer
Feghouli Belhanda Garry/Yasin
Gomis

belli oldu Tudor'un 6'lisi Maicon ve Muslera da banko kalıyor 3 mevki oraya da Serdar/Ahmet/Semih ve 2 transfer gelir

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder gonderilir Selcuk oynarsa ligi en iyi 6. bitiririz.

O zaman ne Tudor kalir ne xelcuk ne dursun.

Belki boylesi daha iyi olur. 1 yil daha kaybedip gelecegi kazaniriz.

Burada ifb basini kayigina binen anti sneijderciler de Melo giderken bayram yapanlarda oldugu gibi ortada gorunmezler!!

Kusura bakmayın ama renkdaşlar kanıma dokunuyor Tarık Çamdal'ın kampta olduğu Sneijder'in olmadığı bir kamp..
Wesley'in 1 yıllık maaşı = Tarık'ın bonservisi hatırlatıyım..

Donk kazmasını aslında stoperde denemek lazım kamp boyunca, adam kariyeri boyunca çoğunlukla stoperdi zaten. Kasımpaşa bi ilerde deneyeyim dedi az çok tuttu. Büyük takımda ön libero oynamak ile küçük takımda oynamak arasında illaki fark oluyor.

donkun 1 sene sözleşmesi var adem bey yapma allasen

cavanda ile beraber belçika ligine itelenmeliler

Donk kazmasını aslında stoperde denemek lazım kamp boyunca, adam kariyeri boyunca çoğunlukla stoperdi zaten. Kasımpaşa bi ilerde deneyeyim dedi az çok tuttu. Büyük takımda ön libero oynamak ile küçük takımda oynamak arasında illaki fark oluyor.

yedek stoper olabilir.
semihten kötü olamaz.

Donku bende stoper olarak dusundum. Ahmet Calikdan beter olamaz en azindan ya?

sneijderi biz serbest bırakıyoruz diyelim. ne bjk ne fb bizim verdigimiz yıllık ucretlerle transfer etmez sneijder'i. haa sneijder ben 2.5-3e oynarim derse o zaman alırlar ki o durumda biz de yollamayiz zaten

Fenerbahçe iddia ediyorum şuanda Sneijder'e 5 milyon €maaş verir bonservisi elinde imza parası derler gene alırlar hemde yılın transferini yaparlar he Sneijder adamdır gitmez,Arda gider Fener'e Sneijder gitmez eminim çeker gider bu ülkeden..
İnan bana ağızlarının suyu akıyor şuanda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt