Aynen. Bana göre ya Tudor, ya yönetim, ya da ikisi birden (daha kuvvetli ihtimal) Sneijder meselesini doğru yönetemiyor ama Tudor'un en çok güven veren yönü bu. Pasif bi Galatasaray seyretmekten bıktım. Takım koşsun, rakibi dövmekten beter etsin, biraz keyifle futbol seyredelim artık. Bu konuda başarılı olacağına inanıyorum.
Yönetim neyi dogru yapiyor ki, cok acemi adamlar ve is bilmiyorlar...

Bana göre sorun yönetimde, hocayi da yanlis yönlendiriyorlar herzamanki gibi. Seffaf degiller... Sneijder olayini perdeler arkasinda sessiz sedasiz bitirmek istiyorlar belli ki. O yüzden Tudor´da sessiz kaliyor, ama sneijder ile yollar ayrilirsa illa ki birseyler patlak verecektir, sonra ögreniriz tam olarak olayi.
Donk bu konuda mesela iyi bir örnek. Yetenek nedir diye sorgulamak lazim, ve bizim takimda oyuncularin neden hep yeteneklerinin cok altinda oynadiklarini. Hep kaos ve otorite eksikliginden kaynaklaniyor bu durum. Donk´un bize karsi bir Kasimpasa maci var orta sahada gelmeden önce, adam üclü orta sahamizin icinden gecti resmen, fizik olarak herkesi ezdi tek basina. Transferi istiyordu, ve motive olarak oynadi cünkü.
Isin sirri ise, her maca bu motivasyon ile oyuncularin cikmasini saglamaktir.
Donk burada sadece mecazi örnek, bu diger oyuncular icinde gecerli. Aci bir durum, ama son yillarda yapilan tüm transferlerden beklentiyi karsilayan, hatta üzerine koyan tek oyuncu yasin öztekin. Hirsli bir adam cünkü, ve dissiplinli. Yetenegi kisitli ama adam isini yapiyor. Diger oyuncular bireysel olarak kendilerini bu denli hazir edemiyorlar, otorite eksikliginin gölgesinin altinda serinleniyorlar.
Ama artik tudor ile bu dönemin bittigini umuyorum.