Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalli'den beri yabancı şampiyon çıkmamışken;Beşiktaş'ın,Fener'in ve Trabzon'un başında ligde şampiyonluk yaşamış hocalar varken,Başakşehir'in başında Avcı varken geçen sene sıçıp batırmış adama futbolcuya dayalı düzeni ortadan kaldıracak diye yeni sezon emanet edilemez.

Sneijder gidiyor diye ondan kariyersiz tüm oyuncuları postalayamazsın tabii ki ama sözleşmesi 2018'de bitecek Semih ve Donk'u yollayabilirsin mesela.
Lucescu
Geretz

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Beinin haberinde çelişkide var yaw oyuncu ile anlaşmışız ama tek sorun yüksek maaşıymış bu ne lo

Kalli'den beri yabancı şampiyon çıkmamışken;Beşiktaş'ın,Fener'in ve Trabzon'un başında ligde şampiyonluk yaşamış hocalar varken,Başakşehir'in başında Avcı varken geçen sene sıçıp batırmış adama futbolcuya dayalı düzeni ortadan kaldıracak diye yeni sezon emanet edilemez.

Basarili olmasi zor zaten katiliyorum, yönetim de arkasinda durmaz cok fazla, bu da dogru ki risk boyutu cok yüksek. Ama iki senedir yine armut topluyoruz, 5% ihtimal olsa bile, ben artik bir bakis acisinin degisme ihtimaline inanmak istiyorum.

Sneijder gidiyor diye ondan kariyersiz tüm oyuncuları postalayamazsın tabii ki ama sözleşmesi 2018'de bitecek Semih ve Donk'u yollayabilirsin mesela.

Hocanin karari bu...

Ersin duzen'e gore Feghouli'ye yillik 3 milyondan 4 yillik sozlesme teklif etmisiz

Kabul eder herhalde

Ayrica Malaga bugün yeni kaleci kiraladi, yani Cenk haberleri de yalan gibi.

Wesi neden istemiyor Tudor çünkü sisteminde herkes koşmalı defansif yönü ortalamanın üstü olmalıymış.Madem wesi bu sisteme uymuyor diye gönderiyorsun seve seve Selçuk uda yedeğe alacaksın.2 tane zımba gibi orta saha aldıracaksın üstüne.Buda yetmez.Feghouli ve kono da gelecek.Kono, belhanda, feghouli, gomis şeklinde olursa ilerisi ozaman ben ok yim.Yok bunlar olmadı yine uyuz selçukla devam edersen ozaman en büyük küfürleri yersin herkezden Tudor efendi.

2 orta saha istemediğini nereden biliyoruz . Ki biz istedi diyebiliyoruz bir ton isim dolaşıyor zaten ortalıkta.

Beinin haberinde çelişkide var yaw oyuncu ile anlaşmışız ama tek sorun yüksek maaşıymış bu ne lo
Kendisi ile son kez gorusulecek diye yorumladim bunu.
Tinerciler nasil pepe ile gorustu onun gibi.
Haberler dogru ise ve istanbula gelirse is bitmis demektir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

videoyada söylüyorlar bonservisiz oldugunu, yanlis yazmislar.

Futbol gibi keyif icin takip edilen ve yorum yapilan hobbyde, sahsileseceksen zaten safinda sikinti vardi.

Ben net adamım Adem, lafımı esirgemem direk söylerim. Sana kurulmuş vaziyetteyim 2 gündür. Çok göze batıyorsun, Mevzu düşüncelerin değil, seninle aynı kafada giden birçok kişi var şurada lakin sadece sen göze batıyorsun. Sana tavsiyem zorlama düşüncelerini kendine sakla. Aksi durumda iyi olmayacak

Takım oyunundan önce temel eksikleri olan adamlar. Orta geliyor Semih ile rakibinin arasında iki metre mesafe var, rakip kafayı vurduktan sonra hamle yapıyor. Selcuğun bir çok ikili mücadele de ki halleri de ortada. Hadi bir kere olsa, en babası iki kere olsa neyse de, oynadıkları her maçta böyle.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sen o semih ile sampiyonlar liginde ceyrek final oynadin bu takimda. Semih´in düsüsü, yada selcuk inanin düsüsü düzelmez ise, sneijderi yollamis adam buna niye tahammül etsin ?

Semih muhtemelen 4. stoper olarak kalir, aldigi paraya karsilik o da postalanmasi lazim. Ama kulübüde oturdugu vakit kimse hesap sormaz, neden oturuyor diye. Aynisi selcuk icinde gecerli, kalsa bile son sezonu olur ikisinin de.

Herkes ayrı saçmalıyor çok iyi ya :D

1 senesi kalmış oyuncu için hocayı gönder tüm planı çöpe at falan yazılmış

1-Hocayı gönder diyen yok
2-Her ikisi de orta yolu bulmak zorunda
3-ne hikmetse oyuncunun 1 senesi kalmış ama hocanın da 1 senesi kalmış :D
4-SNEİJDER'den önce görev süresi bitecek adam gidip sneijder ile aynı anda sözleşmesi bitecek adama 40 milyon euro yatırım yaptırabiliyor.

Şino giderse

Muslera

Lang Maicon Serdar Clichy

Lemina İmbula

Konop Belhanda Feugholi

Gomis

Aşk-ı Memnu

Malaga delirmiş olmalı zaten Cenk'i istemek için. Başka izahı olamaz. Adam oynadığı her maçta jeneriklik gol yiyor.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt