Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar iyice uçmuş la adamlara feghouli'yi beğendiremiyorsun

Ne bekliyorlar acaba?

Kendisi ile son kez gorusulecek diye yorumladim bunu.
Tinerciler nasil pepe ile gorustu onun gibi.
Haberler dogru ise ve istanbula gelirse is bitmis demektir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Adam ordan çok kazandığı için bizim teklifi zorlanarak kabul ediyor gibi bir çıkarım yapabildim ancak,anlaşılmadı diye yorumlamazsak şayet.

2 orta saha istemediğini nereden biliyoruz . Ki biz istedi diyebiliyoruz bir ton isim dolaşıyor zaten ortalıkta.

Hani sonuç.Neredeyse uefa maçı geldi 1 tane bile orta saha adamıyla anlaşamadılar daha.Ki 2 tane bek 2 tane de kanat lazım bu takıma.Wesley gittiğine göre bunlar en elzem bölgeler.Ben Selçuk içinde tudorun pek bi kötü laf attıgınıda görmedim şuana kadar ve geçen sene.1 tane orta saha alıp başka almazlarsa kimse şaşırmasın.

Belhanda olayı belli oldu zaten artık.Başta herkes sola alında falan dedi fakat net Wesin yerine alınmış.Hatta Tudorun kafasındaki sistem 4 2 3 1 değil 4 3 3 bence.Belhandayı biraz daha geriye çekip orta göbekteki 2 liden biri olarak kullanacak.Arkalarına süpürücü bir dmc istiyor. 2 orta saha 2 tane kanat 2 tanede bek lazım bu takıma şuanda.

1 kanat yeter garry/yasin/sinan dan birini kullanacak

ae59d10e9ea3b688f9f6448e0afd09ce.jpg

Feghuliyi begenmeyen gaydir acin izleyin valencia maclarini veya cezayir dunya kupasi maclarini

ayrica lider bir oyuncudur

Ben net adamım Adem, lafımı esirgemem direk söylerim. Sana kurulmuş vaziyetteyim 2 gündür. Çok göze batıyorsun, Mevzu düşüncelerin değil, seninle aynı kafada giden birçok kişi var şurada lakin sadece sen göze batıyorsun. Sana tavsiyem zorlama düşüncelerini kendine sakla. Aksi durumda iyi olmayacak

Ne varmis kurulduysan, bir futbol muhabetinden dolayi bana kuruluyorsan, sorunu kendinde arayacaksin. Tehdit edenleri de sevmem, birsey yapmak istiyorsan buyrun yap... Su an sadece kendi seviyeni düsürüyorsun. Bana kalirsa sadece iki gündür kurulmuyorsun, ama umrumda da pek degil acikcasi, simdiye kadar internet üzerinden kurulanlar nasil umrumda olmadiysa...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani sonuç.Neredeyse uefa maçı geldi 1 tane bile orta saha adamıyla anlaşamadılar daha.Ki 2 tane bek 2 tane de kanat lazım bu takıma.Wesley gittiğine göre bunlar en elzem bölgeler.Ben Selçuk içinde tudorun pek bi kötü laf attıgınıda görmedim şuana kadar ve geçen sene.1 tane orta saha alıp başka almazlarsa kimse şaşırmasın.

Şuan dere geçerken eskilerle idare etmek zorunda. turuda yepyeni 8 adamla geçemezsin kardeş hazırlık maçı yapmıyosun. 3 tane yeni 11 oyuncusu olacak zaten. şuan ki kadro ile geçemezsen ne tudor ne yönetim kalır lig başlamadan 2 side gider.

Feghuliyi begenmeyen gaydir acin izleyin valencia maclarini veya cezayir dunya kupasi maclarini

ayrica lider bir oyuncudur
Twitter'da çöp diyenleri gördüm cidden ne desem bilemedim :D

30-40 tane oyuncu var futbolcu dağarcıklarında o 30-40 oyuncu dışındaki herkese çöp diyorlar

Bu kadar para harcadık hani dünya yıldızları nerde ne biçim transfer dönemi falan diyorlar :D :D

Galatasaray, Feghouli'yi görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a gelmeye ikna etti. (beIN Sports)

Feghouliyi beğenmeyen gitsin bjk yi tutsun

Feghouuuliiiiiiii

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkese iyi geceler iyi nöbetler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Begenmemek nedir yahu Feghouliyi?
Sacmalamayin daha neler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt