Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Bizim taraftar iyice uçmuş la adamlara feghouli'yi beğendiremiyorsun
Ne bekliyorlar acaba?
Ne bekliyorlar acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi ile son kez gorusulecek diye yorumladim bunu.
Tinerciler nasil pepe ile gorustu onun gibi.
Haberler dogru ise ve istanbula gelirse is bitmis demektir.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
2 orta saha istemediğini nereden biliyoruz . Ki biz istedi diyebiliyoruz bir ton isim dolaşıyor zaten ortalıkta.
Belhanda olayı belli oldu zaten artık.Başta herkes sola alında falan dedi fakat net Wesin yerine alınmış.Hatta Tudorun kafasındaki sistem 4 2 3 1 değil 4 3 3 bence.Belhandayı biraz daha geriye çekip orta göbekteki 2 liden biri olarak kullanacak.Arkalarına süpürücü bir dmc istiyor. 2 orta saha 2 tane kanat 2 tanede bek lazım bu takıma şuanda.
Ben net adamım Adem, lafımı esirgemem direk söylerim. Sana kurulmuş vaziyetteyim 2 gündür. Çok göze batıyorsun, Mevzu düşüncelerin değil, seninle aynı kafada giden birçok kişi var şurada lakin sadece sen göze batıyorsun. Sana tavsiyem zorlama düşüncelerini kendine sakla. Aksi durumda iyi olmayacak
Onuda mi begenmedilerBizim taraftar iyice uçmuş la adamlara feghouli'yi beğendiremiyorsun
Ne bekliyorlar acaba?
Hani sonuç.Neredeyse uefa maçı geldi 1 tane bile orta saha adamıyla anlaşamadılar daha.Ki 2 tane bek 2 tane de kanat lazım bu takıma.Wesley gittiğine göre bunlar en elzem bölgeler.Ben Selçuk içinde tudorun pek bi kötü laf attıgınıda görmedim şuana kadar ve geçen sene.1 tane orta saha alıp başka almazlarsa kimse şaşırmasın.
Twitter'da çöp diyenleri gördüm cidden ne desem bilemedimFeghuliyi begenmeyen gaydir acin izleyin valencia maclarini veya cezayir dunya kupasi maclarini
ayrica lider bir oyuncudur
İç basında Cenk Gönen'i transfer edeceği konuşulan Malaga, bugün akşam saatlerinde kaleci Roberto Jimenez'i transfer ettiğini açıkladı. https://twitter.com/Aslanews/status/882696423199973377/photo/1Malaga delirmiş olmalı zaten Cenk'i istemek için. Başka izahı olamaz. Adam oynadığı her maçta jeneriklik gol yiyor.
sent via GSC
1 kanat yeter garry/yasin/sinan dan birini kullanacak