Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden gelsin renktaş herkesin kendine özgü fikirleri var mesela ben de Konop derim ama üçü içinde işimize en yarayacak Feghouli olur
Başıma birşey gelmezse belhanda yerine ben arfa tercih ederdim. Neyse umarım arqp oğlan yüzümüzü kara çıkarmaz

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben fegle aralarinda cok fark görmüyorum.

Aradaki fark özellik ile son vurus bana kalirsa. Ben Arfa hem driblinglerinde usta, hemde cok sert ve temiz sutu var. Igne gibi gidiyor toplari. Feguli´nin son vuruslari cok etkili degil, onun disinda ama ileriye geriye cok iyi calisan bir oyuncu.

şu topçuların sosyal medyada ergen triplerine kıl oluyorum.

Orta saha ile ilgili haberler kesildi yazsın hadi duyumcular bişe :) bein haber vermeden ortalıkta yoklar sahtekarlar

Fegouli gelirse en iyi transferimiz olur net olarak, ben o yüzden ihtimal vermiyorum. Eğer maliyetten kaybedersek ki umarım tek sorun budur en azından bu bölge için, Adel Taraabt en son ne durumda bilmiyorum ama Yasin Öztekin'in iş yaptığı ligde denenebilir yani.

Val, feghuli,corciha bu üç isim şampiyon olmamıza yeter bu üç isim de gelirse iş tudorda bakalım ne kadar başarılı olabilecek

Aradaki fark özellik ile son vurus bana kalirsa. Ben Arfa hem driblinglerinde usta, hemde cok sert ve temiz sutu var. Igne gibi gidiyor toplari. Feguli´nin son vuruslari cok etkili degil, onun disinda ama ileriye geriye cok iyi calisan bir oyuncu.

asist yapsin yeter, gomis var :)

aykut -ugur ucar-emre-song-hakan-topal-ayhan-barıs-arda -nonda-ümit karan

bu takım sampiyon oldu linderothsuz,lincolnsuz.dahası hocasız...pepe falan hikaye o yuzden.:D

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, sürpriz bir genç oyuncuyla ilgileniyordu. Ama son dönemde Feghouli ismi ağırlık kazandı."

Uğur Karakullukçu: "Konoplyanka, Galatasaray'ın pek gündeminde değil."

snejderin olay yeni degil,fegouliye odaklanın

ugur karakullukcunun transfer konusunda bilgisi yok,boşuna tasıyosunuz

feg imbula olsun rakipler maca cikmadan tamam der.
sol bek linnesde kabulum.
birde sag bek ararlar olur biter.
feg imbula sahane olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt