Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder garsonunu yolladik

sira selcukda insallah tik tak tik tak tik tak

sende gideceksin selcuuuuuuk kolpa kaptan sana kaptan demekden utaniyorum
Hala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 23 sn.23 saniye önce
Daha fazla
Galatasaraylılar gerçeklerini bilin.. @ibrahimseten ağabeyin yazdığı gibi Sneijder oynamadan 4.5 milyon Euro istedi.. Yok artık Wesley !!!

Biz de transfer sandık, bekliyorduk :oley:

Birkac yerden aynı bilgiler geldiğine göre olay gercek.. Ben Dursun'un yerinde olsam "Sneijder 4.5m€ mu istiyorsun, gel Floryada caycılık yap bir sene, sozlesme sonunda gidersin" derdim.. Actığı barda garsonluk yapan Sneijder bunu kabul ederse parayı alır..

bu sneijder kampa katılmadı ya 1mıo da ordan ceza kitlesek keske

Ben Sneijder meselesinin kolay kolay bitecegini zannetmiyorum

Biraz inter dönemindeki krizi andiriyor,gerekirse yedek Kalirim maasimi alirim mantigiyla devam etti Biz inter ile anlasana kadar

Doğrudan Sneijder'in yaşayacağı kriz pek mühim değil. Biraz önce bir arkadaşın dediği gibi Semih, Selçuk, Belhanda hep topun ağzında olacaklar. Sosyal medyaya bakılırsa Tudor da öyle.

Sürekli başarıdaan başka çareleri yok.

Hala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve

garsonluk meslegine saygın olsun ersin ne assagılaması adamın vıdeoları cıktı

Sneijder gitsin ya da kadro dışı kalsın şundan eminim ki bizim taraftarımız bu saatten sonra semihe,selçuka falan top oynattırmaz

Gerekirse söve söve göndereceğiz.Yok öyle takıma katkı vermeden milyonları cukkalamak.Bu iki gereksizi ancak taraftar gönderir.Yıllardır sahada takımın anasını bellediler.

Allahım güzel haberler bir bir geliyor

GSG SCOUT‏ @GSG_SCOUT 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Ali Can Yaycılı:"Gece gece uyumayan varsa görsün. Sparta Prag Semih Kaya'yı istiyor."

bumuydu nevzatin haberi.
basin sunun hesabini transfer varmi diye :D

Son düzenleme:

Millet Tudor'a İT yazınca sorun yok adam bir garson yazınca auuw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt