Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Eyyy Selçukkk İğğnannn GSC adamın... pardon adam demişim.
rahat ol sneijderci kardeslerimizin intikamini alip selcuguda yollayacagiz
tum ibibikler bu takimdan GIDECEK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyyy Selçukkk İğğnannn GSC adamın... pardon adam demişim.
Hala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar görevesneijder garsonunu yolladik
sira selcukda insallah tik tak tik tak tik tak
sende gideceksin selcuuuuuuk kolpa kaptan sana kaptan demekden utaniyorum
Nevzat Dindar @nevzatdindar 23 sn.23 saniye önce
Daha fazla
Galatasaraylılar gerçeklerini bilin.. @ibrahimseten ağabeyin yazdığı gibi Sneijder oynamadan 4.5 milyon Euro istedi.. Yok artık Wesley !!!
Biz de transfer sandık, bekliyordukley:
Ya olursa![]()
Sinan'dan bir yol olmaz renktaş onun için üzülme
Ben Sneijder meselesinin kolay kolay bitecegini zannetmiyorum
Biraz inter dönemindeki krizi andiriyor,gerekirse yedek Kalirim maasimi alirim mantigiyla devam etti Biz inter ile anlasana kadar
garsonluk meslegine saygın olsun ersin ne assagılaması adamın vıdeoları cıktıHala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
he o doğru olabilir sonuç olarak hepsi çöpYasin ve Garry kazmalarını izleyeceğimize 11 de, Sinan a daha az söverdik valla
Sneijder gitsin ya da kadro dışı kalsın şundan eminim ki bizim taraftarımız bu saatten sonra semihe,selçuka falan top oynattırmaz
Hala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve
vay mallar vayAllahım güzel haberler bir bir geliyor
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Ali Can Yaycılı:"Gece gece uyumayan varsa görsün. Sparta Prag Semih Kaya'yı istiyor."
Millet Tudor'a İT yazınca sorun yok adam bir garson yazınca auuwHala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve
garson demek aşağılamak mı ?Hala oyuncumuz olan birini aşağılayıcı bir tutum içinde olduğunuz için sizi kınıyorum. Modlar göreve