Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Altinordu'dan birini alalim, yok mu orda iyi oynayan bir genc oyuncu
altınordu 4 büyüklere oyuncu satmaz başkanları karşı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altinordu'dan birini alalim, yok mu orda iyi oynayan bir genc oyuncu
feghouli gelirse 2012 sezonundaki gibi bir top oynarız. Kanatlar içe kateden ve ortasahaya yakın oynayan isimlerden oluşacak.
---------gomis
garry-belhanda-fegho
arkasına melo tarzı defansif bir adam alın yeter şu hücum hattı her takıma 2-3 tane sallar
Allahım güzel haberler bir bir geliyor
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Ali Can Yaycılı:"Gece gece uyumayan varsa görsün. Sparta Prag Semih Kaya'yı istiyor."
Elinden geleni ardına koyma. Adamsan tabi.akü ne demek bunu acıklamazsan küfür imasından senı raporlucagım ersın
A SporOnaylanmış hesap @asporcomtr 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Galatasaray'da Sofiane Feghouli için geri sayım http://ow.ly/Py5430dntrw
guzel link
saydiranlar arasinda Has Sneijderciler oldugu goze carpiyor, yani bu anlamsiz argumanin cenazesini kaldiran bir link post etmissin
Yalnız melo dıye agladınızda adamın baslıgına gırdım herkes gıtsın yazmıs yazık
Yoo adamin teki 5 milyona imkan yok diyor beIN fake news dedisen hayal görüyorsun ya da iyi çeviremiyorsun
akünün anlamını acıklaman icin sana 5 dakıka verıyorum ersinElinden geleni ardına koyma. Adamsan tabi.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
akünün anlamını acıklaman icin sana 5 dakıka verıyorum ersin
Haberin altinda essek gibi fotomac yzyrabooooo geli la bu, asporda atmis haberi peyyyyyy.
aspor diyorsa dogrudur, yalan söylemezler
Çok doğru yapıyor helal olsun cidden.altınordu 4 büyüklere oyuncu satmaz başkanları karşı.
Sen bu corchiayi live izledinmi hic? Savunmasi nasil merak ediyorumFeghouli-Vainqueur-Corchia-Asamoah gelse dehşet olur
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Haberin altinda essek gibi fotomac yzyr