Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri P. Cund
29.05.2015, 23:02​

melonun gitmesi iyi olmaz hic

tabiri caizse KOTU olur baya

RE: Takimda en sevdiginiz yabanci oyuncu kim

Hayri P. Cund
14.08.2015, 02:55​

steiner herarld

rahatca msj atabilir miyim ltf.
sneijderi elestirme gafletinde bulunanlara da saldirmayi kesin. iyi bayramlar

mrb brütüs.

Melo'ya sıradan oyuncu muamelesi yapıldı. Takımın omurgasıydı ama değeri bilinmedi. Tamam yaşlandı bazı şeyleri eskisi gibi yapamaz oldu. ama o yaptığı şeyler zaten ekstra işlerdi. İleri çıkmak, gol aramak vs. Yanına dinamik bir 8 alınıp Melo 2 sene daha ön libero olarak tutulmalıydı. ama Selçuğun sözleşmesi mahvetti herşeyi. Dikkat edin 2 yıldır Selçuğun yanına adam arıyoruz bulamıyoruz. Çünkü iyi haliyle bile Selçuğun açıklarını kapatacak bir top class melo gerekiyordu. O çapta bir oyuncuyu da öyle lap diye bulamazsın. 2 senedir rezil oluyoruz ama sorun hala yanlış yerlerde aranmıyor. Asıl kangren Selçuk hala banko. Bizde en büyük eksik futbol aklı.

Sadece 10 mac su takimi isimleri ve simalari göremeyecegiz, ayirt edemeyecegimiz bir sekilde izlesek sneijderi en cok savunanlar, ona en cok sövenler olur.

#3 Felipe Melo

#3 Felipe Melo

Sayfa 1-2-3, bugün Sneijder'e söven zihniyete o aralar Melo girip çıkıyormuş/batıyormuşmuş. Bugün hala yeri dolmadı... Ne biçim zihniyettir bu arkadaş...

vay be anılarım canlandı zamanında ne muharebeler vermiştim melo düşmanlarıyla zaman bizi haklı çıkardı şimdi ki fan boyslarda bazılarıda o zamanların en büyük antimelocularıydı.

mk33B4.png

Sen bu corchiayi live izledinmi hic? Savunmasi nasil merak ediyorum

İyi thiago silva hatta canlı yayında Paris sağ bek arıyor sohbeti çıktığında Fransa'dan tek topçu alınır oda corchia demişti. Ayrıca ayağı çok sağlam uzaktan iyi avlar türkiyede. Sağ Sol ayak fark etmiyor bam bam kitler. Sabri den sonra Valencia gibi gelir gözümüze

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

şu ortasahaya birileri gelsin artık. yoksa selçuk-tolga yla şampiyonluktan söz edemeyzi.

O değilde cezayirin hücum hattı da fena yaw

Feghouli...Boudebouz...Brahimi
.............Mahrez...Slimani............

Son düzenleme:
vay be anılarım canlandı zamanında ne muharebeler vermiştim melo düşmanlarıyla zaman bizi haklı çıkardı şimdi ki fan boyslarda bazılarıda o zamanların en büyük antimelocularıydı.

mk33B4.png

tıpkı ben gibi bir pro melocu ve anti sneijdercisin puki

gözlerim yaşarıyor postlarını okudukça

Feguli, Venkör, Çorçia iyi olur. Olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt