- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
tıpkı ben gibi bir pro melocu ve anti sneijdercisin puki
gözlerim yaşarıyor postlarını okudukça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tıpkı ben gibi bir pro melocu ve anti sneijdercisin puki
gözlerim yaşarıyor postlarını okudukça
Neymis yerli futbolcu alacakmisizda kotuymuste bilmem ne ulan tabiki alacaz türk kulübünde türk oyuncu oynamayacak mı yumurtadan cikmis kabugunu begenmez misali uc bes teres var ne konustuklarini bilmiyorlar
Acip gostermelisin yoksa saygisini kazanamazsinkız benı seyine takmıyo
İyi thiago silva hatta canlı yayında Paris sağ bek arıyor sohbeti çıktığında Fransa'dan tek topçu alınır oda corchia demişti. Ayrıca ayağı çok sağlam uzaktan iyi avlar türkiyede. Sağ Sol ayak fark etmiyor bam bam kitler. Sabri den sonra Valencia gibi gelir gözümüze
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Zor aliriz ozamanİyi thiago silva hatta canlı yayında Paris sağ bek arıyor sohbeti çıktığında Fransa'dan tek topçu alınır oda corchia demişti. Ayrıca ayağı çok sağlam uzaktan iyi avlar türkiyede. Sağ Sol ayak fark etmiyor bam bam kitler. Sabri den sonra Valencia gibi gelir gözümüze
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Okumak zor değil.prag ne yapsın semih i
Ebeni yad ediyorum şu an kardeşim son gelişmeler bunlar@Erman Türker bir yorum yap son gelişmeler hakkında ufkumuz açılsın.
Zor aliriz ozaman
Sabırsızlıkla bu günü bekliyorum.1 tespitim var lakin açıklamak için doğru zamanın gelmesini bekliyorum. hepiniz şok olacaksınız,
Tırnak içinde söylüyorum ''hayretiniz şaşabilir.''
:asd22:Saygilar
Neyse yatmadan Sneijder konusunda tartıştıklarımdan helallik isteyeyim.
Hala bu konuda büyük hata yapıldığını ve teknik açıdan asla ikna olmayacağımı ve Hagi'den sonra ilk defa gerçekten özel bir takımı tuttuğumu tekrar hissettiren oyuncuya bu muameleyi reva gören yönetime olan kinimin hiç bitmeyeceğini ifade ederken, forumda bu konuda istemeden kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Herkesin derdi Galatasaray'ın iyiliği.
Şampiyon Galatasaray ile kalın.
İyi geceler.
Melo'ya sıradan oyuncu muamelesi yapıldı. Takımın omurgasıydı ama değeri bilinmedi. Tamam yaşlandı bazı şeyleri eskisi gibi yapamaz oldu. ama o yaptığı şeyler zaten ekstra işlerdi. İleri çıkmak, gol aramak vs. Yanına dinamik bir 8 alınıp Melo 2 sene daha ön libero olarak tutulmalıydı. ama Selçuğun sözleşmesi mahvetti herşeyi. Dikkat edin 2 yıldır Selçuğun yanına adam arıyoruz bulamıyoruz. Çünkü iyi haliyle bile Selçuğun açıklarını kapatacak bir top class melo gerekiyordu. O çapta bir oyuncuyu da öyle lap diye bulamazsın. 2 senedir rezil oluyoruz ama sorun hala yanlış yerlerde aranmıyor. Asıl kangren Selçuk hala banko. Bizde en büyük eksik futbol aklı.
Kanatlari degistir... Iceri kat ederse Gomisi neden aldik ? Eren neden duruyor? Bize orta acan kanat lagzimki hazirlik macinin ozetini izlersen hep orta acildigini gorursun... Yani ben Boyle anladim oyun sablonumuzu hazirlik macina istinadenfeghouli gelirse 2012 sezonundaki gibi bir top oynarız. Kanatlar içe kateden ve ortasahaya yakın oynayan isimlerden oluşacak.
---------gomis
garry-belhanda-fegho
arkasına melo tarzı defansif bir adam alın yeter şu hücum hattı her takıma 2-3 tane sallar
Kanatlari degistir... Iceri kat ederse Gomisi neden aldik ? Eren neden duruyor? Bize orta acan kanat lagzimki hazirlik macinin ozetini izlersen hep orta acildigini gorursun... Yani ben Boyle anladim oyun sablonumuzu hazirlik macina istinaden
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi