Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un sıfatı bile aklıma geldikçe hayattan soguyorum zaten. Şu adam 2018 de gitmezse ciddi ciddi futbolu takibi bırakmaya çalışacağım. (Ki bu benim için oldukça zor bir şey , Eurovision'a 1 bağlı isem 10 katı Galatasaray fanatigiyim). Allah sonumuzu Hayır etsin abi.
Sana çok açık bir soru kardeşim; ESC şampiyonluk sayılarında @B. Arda Aycan ağabey önünde olsaydı eğer bunca zaman yarışma düzenlenmemesine bu kadar tepkisiz kalır mıydın? :D

Dursun konusuna gelirsek eğer soğutacağı kadar soğuttu zaten. Belhanda, Maicon ve Gomis transferleri yapıldı diye millet bayram ediyor da nedenini hala anlayabilmiş değilim neye seviniyorlar bu kadar? Belhanda bana göre skandal bir transfer, Maicon'u tanımıyorum benim açımdan kapalı kutu civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir, Gomis en eli ayağı düzgün transferimiz gibi görünüyor ki bana göre daha iyisi alınmalıydı lakin dursun kalibresine göre düşünürsek muazzam bir transfer. Gidenler ise Bruma, Sneijder, Podolski. Hani şu mevcut şartlarda gidenlerin kalması ve gelenlerin hiç gelmemesi beni herhalde daha mutlu ederdi. Bizim iyi transfer anlayışımız da değişmiş sanırım.

Umarım orta saha ve bek bölgelerine yapacakları transferlerle durumu toparlarlar. Yoksa dediğim gibi elek yaparlar bizi elek.

M.city cengiz ünder için 8 milyon € önerdi..
resmi teklif..
ve sonraki transferden %20 hak..

İbrahim Seten yazmış

Merhaba renkdaşlar... Aranıza yeni katılmanın mutluluğu içindeyim :)

Galatasarayımızın haberlerinde miktarları TL'ye çevirme hastalığına ayar oluyorum.. Diğer transferler hiç göremiyoruz...

G.Saray, Feghouli ile el sıkıştı! 4.5 milyon euroya...

Galatasaray'ın transfer gündemindeki son isim olan Sofiane Feghouli'nin işi bitiyor.

West Ham United ile 27 yaşındaki futbolcu için 4.5 milyon euroya el sıkışan (yaklaşık 18 milyon TL) Cim-Bom, futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti.

Kaynak: Hürriyet

Sana çok açık bir soru kardeşim; ESC şampiyonluk sayılarında B. Arda Aycan ağabey önünde olsaydı eğer bunca zaman yarışma düzenlenmemesine bu kadar tepkisiz kalır mıydın? :D

Dursun konusuna gelirsek eğer soğutacağı kadar soğuttu zaten. Belhanda, Maicon ve Gomis transferleri yapıldı diye millet bayram ediyor da nedenini hala anlayabilmiş değilim neye seviniyorlar bu kadar? Belhanda bana göre skandal bir transfer, Maicon'u tanımıyorum benim açımdan kapalı kutu civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir, Gomis en eli ayağı düzgün transferimiz gibi görünüyor ki bana göre daha iyisi alınmalıydı lakin dursun kalibresine göre düşünürsek muazzam bir transfer. Gidenler ise Bruma, Sneijder, Podolski. Hani şu mevcut şartlarda gidenler kalması ve gelenlerin hiç gelmemesi beni herhalde daha mutlu ederdi. Bizim iyi transfer anlayışımız da değişmiş sanırım.

Umarım orta saha ve bek bölgelerine yapacakları transferlerle durumu toparlarlar. Yoksa dediğim gibi elek yaparlar bizi elek.
6 ay için evet olur bu cevabım. Subattan -Haziran 21'e günde 10 saat ders çalıştim çünkü. Ha olsa yine katılirdim ama 6 ay kaybedebilirdim bu durumda. ? ama ben şu anda düzenlensin istiyorum zaten Arda agabey önde olsa da Esc yine olsa keşke.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayımızın haberlerinde miktarları TL'ye çevirme hastalığına ayar oluyorum.. Diğer transferler hiç göremiyoruz...

Galatasaray'ın transfer gündemindeki son isim olan Sofiane Feghouli'nin işi bitiyor.

West Ham United ile 27 yaşındaki futbolcu için 4.5 milyon euroya el sıkışan (yaklaşık 18 milyon TL) Cim-Bom, futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti.

kuş musunuz acaba hoşgeldiniz

Çağlar Çelik,

Uzun sürelik üyeliğinize hürmeten saygı sınırları içinde cevap vereceğim...

36 yıllık Galatarasaraylıyım...

Son düzenleme:
Harun Tekin (Bursa)
Cengiz Under (Basaksehir)
Emre Mor (B.Dortmund)-2 yıl kira

Çok zor olmaz toplam 10 milyon euroya biter şu paket.

Cengiz'i 3'e 5'e bırakmazlar. Çok isterim de 10'dan aşağı gitmez o çocuk. Avrupalı talipleri var zaten. Emre Mor bana göre abartılan bir adam. Zeka , mental hiç yok. Sadece yetenek yetmez ve bana göre büyük futbolcu olamayacak. Adı geçen Feghouli sağ kanatta bizi uçurur gerek yok Emre Mor'a. Harun'u da 2 den aşağı vermezler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Merhaba Hos geldiniz

6 ay için evet olur bu cevabım. Subattan -Haziran 21'e günde 10 saat ders çalıştim çünkü. Ha olsa yine katılirdim ama 6 ay kaybedebilirdim bu durumda. ������ ama ben şu anda düzenlensin istiyorum zaten Arda agabey önde olsa da Esc yine olsa keşke.

Aynen ya şu Emrah Yıldırım belasından da bir kurtulalım da hayırlısı ile sonra arka arkaya yarışma yapalım vallahi iyi gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt