Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz ve visca kalırsa efsane kadro oldu başakşehriin

Sony Z5 Premium

Clichy 3 yılda 10 milyon Euro para alacak. Nerden geliyor bu paralar Başakşehire?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en güzelide bu işte :) Hemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım :) En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana :) Bakalım kuş muyum değil miyim ?

hocam takılma bunlara , ribery ile ilgili bir gelişme var mı

Volkan-Caicara-Epureanu-Chedjou-Clichy-Mahmut-Emre-Elia-Mossoro-Cengiz-Adebayor
:red: Batdal,Uğur,Ferhatlı çöp takım diyorduk kadroya bak şimdi

Bunlar Clichy e teklif yapmadı o zaman başka açıklaması olamaz. Başakşehir ne lan, Başakşehir e topçu kaptırmak ne? Bakalım yarın Clichy ne diyecek

Sizin bacca işi ne oldu kuşdash geliyor mi
gerzek arkadaşım kim olduğumu bilmeden salakça yorumlar kasıyorsun. Büyük ihtimal birazdan ban yerim. Ama yapmayın böyle gerzekçe yorumlar. Bu arada bir çok renkdaşım gidip antuda vs yazıyor. Onlarda burada yazıp salakça yorumlar yapabilir ne var ki bunda. Bu arada çok gülüyorum bana kuş dedikçe :)

Denilenler doğruysa 3 yıl için 9m Euro vermişler sadece garanti ücret. O parayı biz de dahil bir çok kulüp vermez veremez 32 yaşına girecek adama 3 yıllığına.

Babacan
Caicara - Chedjou - Epureanu - Clichy
Mahmut - Emre
Visca - Mossoro - Elia
Adebayor​

3 ml 3 yıllık sözleşme clichy

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be Basaksehir den "calim" yer hale geldik. Allah belani versin Dursun haini.

Hani Clichy Türkiye'ye gelmek istemiyordu? Gazeteci dediklerimiz belli ki birilerinin paralı uşağı olmuş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
en güzelide bu işte :) Hemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım :) En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana :) Bakalım kuş muyum değil miyim ?

Yahu hakikatten şu kuş muhabbetlerini de geçelim artık

Yeni gelen insanlar da soğuyor bu muhabbetler yüzünden

forum moderatörlerden özellikle rica ediyorum bu tarz yakıştırmalar ispatı olmadan yapılmamalı

Çünkü yeni insan kaynakları için foruma hiçbir katkısı olmuyor bu tarz muhabbetlerin

IBB nin kadro neredeyse full yabanci. Bi Babacan Emre ve Cengiz var yerli ilk 11 herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt