Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.695
- 109.517
- 4.878
Cengiz ve visca kalırsa efsane kadro oldu başakşehriin
Sony Z5 Premium
Sony Z5 Premium
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en güzelide bu işteHemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım
En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana
Bakalım kuş muyum değil miyim ?
Batdal,Uğur,Ferhatlı çöp takım diyorduk kadroya bak şimdigerzek arkadaşım kim olduğumu bilmeden salakça yorumlar kasıyorsun. Büyük ihtimal birazdan ban yerim. Ama yapmayın böyle gerzekçe yorumlar. Bu arada bir çok renkdaşım gidip antuda vs yazıyor. Onlarda burada yazıp salakça yorumlar yapabilir ne var ki bunda. Bu arada çok gülüyorum bana kuş dedikçeSizin bacca işi ne oldu kuşdash geliyor mi
Lig Bu sezon cok Cok kaliteli olacak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Clichy 3 yılda 10 milyon Euro para alacak. Nerden geliyor bu paralar Başakşehire?
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en güzelide bu işteHemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım
En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana
Bakalım kuş muyum değil miyim ?
Babacan
Caicara - Chedjou - Epureanu - Clichy
Mahmut - Emre
Visca - Mossoro - Elia
Adebayor
Volkan-Caicara-Epureanu-Chedjou-Clichy-Mahmut-Emre-Elia-Mossoro-Cengiz-Adebayor
Batdal,Uğur,Ferhatlı çöp takım diyorduk kadroya bak şimdi