Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_____________Fabri_____________
Gökhan__Marcelo__Pepe___Adriano
_________Atiba___Oğuzhan_______
__Quaresma___Talisca___R.Babel__
_____________Gignac____________
Buda Muhtemel Beşiktaş Abouyu alamazlar galiba Gignac diyorlar abartılacak pek bişey göremiyorum şu takımda ama bakalım

talisca da gidiyo.gignac fazla zor.

Bence Garry den daha gerizekalıydı. Kaç tane pozisyonu hiç etti. Özellikle Podolski ve Sneijder'i az deli etmedi. Gary en azından takım oyununa öncelik veren birisi. İyi bir çalışmayla bence kendini bulacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry fazla oynamadi ondan fazla göstermedi kendini ama bu sezon daha fazla oynayacak sol tarafa adam alinmayacagi icin o zaman görürüz ne kadar beyinsiz oldugunu.

Bence Bruma ile arasinda bayagi bir fark var hem yetenek olarak hem de IQ olarak. Bruma cok akilli bir oyuncu demiyorum ama hem Yasin den hem de Garry den akillidir, Yasin'in tek sevdigim yönü dogru kosulari yapmasi bu da Almanya altyapisindan kaynaklaniyor zaten.

Taş gibi oyuncu alındığı yok. Hepsi kapalı kutu. Hangisi taş gibi hangisinin vereceği performans belli bana söyler misin?
Bu dursun iti varken gönül rahatligiyla inanabiliyor musun 3-4 kaliteli transfer geleceğine?

Nasil yok? Hepsi kapali kutuymus, Porto ve Sao Paulo da kaptanlik yapmis bir oyuncu mu kapali kutu? Adami izledin mi hic??? Veya gecen sezon fransa liginde 20 gol atmis bir forvet mi kapali kutu?

Hadi sadece belhanda desen tamam derim, benimde bazi teredutlerim var, montpellier'den sonra eski performansinin altinda.

Kaliteli transfer konusuna gelirsek, Gs muhabirleri ve en onemlisi bu sezon cogu transferleri ilk duyuran be insports'un yazdigi isimlere bakarsak hepsi de kaliteli adamlar.

Ama bizim kadroya bakarsak ben yinede 1 veya 2 scout transferi ve 1-2 yerli oyuncu transferi bekliyorum.

gs mobile ile ilk adımı atalım. Yetmezse dozaj arttırırız.

Ekli dosyayı görüntüle 17212

Renktaş öncelikle hoş geldin :hat:

GSCimbom yönetimi hariç kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Sana imada bulunan arkadaşları raporladığın takdirde ceza alacaktır gönlün ferah olsun. Yeni üyeye genellikte böyle şakalar yapılır ama bazıları malasef aşırı abarttıyor. İyi forumlar, uzun süreli ve keyifli vakit geçirmen dileğiyle.

Ayrıca forumun mobil uygulaması çıktı, sitemizi mobilden de rahat bir şekilde takip edebilirsin.
GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

taliska yerine en fazla sosa gelir.
zaten yalvarıyor beni alın diye.
bedava paraya oynatırlar.
yaş 32 mi 33mü ne onunda.

Belhanda-Gomis-Gyan-Clichy-Pepe-Kucka-Valbuena-Menez falan lige gelen adamlara bak yaw

Umarım talisca gider sosa gelir
Talisca şapkadan tavşan çıkarıyor bu yıl takimida tanıyor olacak dahada katkı verir
Sosa doğru düzgün oynayamadı diye biliyorum milanda yaşıda var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt