- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
edit
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
_____________Fabri_____________
Gökhan__Marcelo__Pepe___Adriano
_________Atiba___Oğuzhan_______
__Quaresma___Talisca___R.Babel__
_____________Gignac____________
Buda Muhtemel Beşiktaş Abouyu alamazlar galiba Gignac diyorlar abartılacak pek bişey göremiyorum şu takımda ama bakalım
Bence Garry den daha gerizekalıydı. Kaç tane pozisyonu hiç etti. Özellikle Podolski ve Sneijder'i az deli etmedi. Gary en azından takım oyununa öncelik veren birisi. İyi bir çalışmayla bence kendini bulacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millete bird mird devam etmemeni tavsiye ederim, Berke.
talisca da gidiyo.gignac fazla zor.
yaw sen dur gözünü seviyim pepeyi getirdin zatentalisca da gidiyo.gignac fazla zor.
3 .75 kılçıksızgignac meksikada epey para kazanıyordu
umarım gelmez
Taş gibi oyuncu alındığı yok. Hepsi kapalı kutu. Hangisi taş gibi hangisinin vereceği performans belli bana söyler misin?
Bu dursun iti varken gönül rahatligiyla inanabiliyor musun 3-4 kaliteli transfer geleceğine?
Sözlesme imzaladi diyorlardi Kayseri ile.Sabri'nin geri gelme ihtimali hâlâ beni korkutuyor.
En son Prandelli kadro dışı birakmisti..Ondan sonra 2 sene daha oynadi herif şaka gibi ya.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli de son durum nebu ülkede baska takım forması giymesin,yeterli.ama sneijderden sonra konoyplanka veya ben arfa keser bizi.feghouli sag kanada geliyo.
yaw sen dur gözünü seviyim pepeyi getirdin zaten
aynen başka bir nedeni yok.gelecegı varmış.adam 1+1 teklif etti diye son anda psgyi reddetti.bjk için büyük şans.