Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çıkmaz, yönetim göndermek istiyor
her şeyi geçtim, bunca mevzudan sonra kalsa da sürekli körüklenecek tudor-sneijder ve olan yine takıma ve bize olacak
Hepsi bu yonetimin sucu, daha basindan beri dogru yonetemediler. Bir defa cikip resmi siteden veya Dursun'un kendisi bir aciklama bile yapmadi. Sadece kacamak cevaplar verdi.

Son düzenleme:
Sunlari hakan ile ilgisi olmayan bir üyeye yazsam böyle mi cevap verir zannediyorsun ?

12 maci tabiki ben yazdim, cünkü sampiyonlukta büyük rol oynadigini iddia ettigin sezon adam 12 mac oynadi.

Bu hesabin ile yazdigin tatli dil ile devam et zaten. Iyi yoldasin. Ama firildiklar olmuyor yinede, ama sen bilirsin.

Ben sana anlatmaya çalıştım. Hakan elbet uğrar kendisine danışırsın konuyu. Ne sorununuz varsa aranızda çözün lütfen. Iyi akşamlar sana yinede.

14t0rgh.jpg

:red:

Hepsi bu yonetimin sucu, daha basindan beri dogru yonetemediler. Bir defa cikip resmi siteden veya Dursun'un kendisi bir aciklama bile yapmadi. Sadece kacamak cevaplar verdi.

neyi yönetebildiler ki....
transferlerle bizi gazlayıp, aradan sneijder işini bitirmek istediler

ha bana soracak olursan sneijder gitsin eyvallah ama yurt içine transfer olursa bak sen curcunaya

Ben sana anlatmaya çalıştım. Hakan elbet uğrar kendisine danışırsın konuyu. Ne sorununuz varsa aranızda çözün lütfen. Iyi akşamlar sana yinede.

Zaten senin ile konusuyorum. Hakan olmayan bir üye, kendisinin hakan olmadigini ikna etmeye tenezzül bile etmez normalde. Ama sende biliyorsun kim oldugunu. Hakan ile/senin ile de hic sorunum olmadi, yeter ki saygisizlik, firildaklik, küfür olmasin. Zor zamanlardan geciyorsun belli ki... Yiakschamlar.

Son düzenleme:
Veya şöyle soralım: zaten kopmuş takımda rahatlıkla kadro dışı da bırakabilirlerdi ve derlerdiki bu adam hocamıza bunu bunu yaptı biz de kadro dışı bırakıyoruz.

Ama olayın üstüne Tudor oynattı ve hatta performansı arttı. Demek ki sorun varsa da çözülmeyecek mesele değil ki o an ve sonrasında devam ettiler.
@Hayri P. Cund

Sneijder maaşımda indirime gidiyorum desin Dursun 1+1 sözleşme imzalatır yarın ki basın toplantısında da sırıta sırıta yalan söylemeye devam eder. Tudor da takımın banko oyuncusu yapar, gerisi hikaye...

Transfer Nöbeti dönemlerini artık sevmiyorum. Admin olarak bunu yazmam ne kadar doğru tartışılır ama oldukça yavan ve yanlı yorumlar okumak yorucu. Sneijder , Tudor , Riekerink, Denizli, Hamza , Podolski , Bruma hiçbiri böyle başıbozuk hareket EDEMEZ adam gibi yönetim olsa. Yarın Sofiane ve Belhanda ikilisi ile kavga eder birileri bu sefer de fatura ona çıkar.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca kavga olabilir zaten. İnsanların kardeşleri ile kavga etmesi kadar normal. Mesele bunu yönetmek. Yönetim de bunun için var zaten. Beckham ve Ferguson örneği var. Bir çok var.

Yönetim bence zaten daha geçen sene kafasına koymuştu göndermeyi. Ceza ile filan belliydi bu. Tudor'u bahane ettiler ve açık söylüyorum yarın işler kötü gittiğinde bu olay gündeme gelirse bu kez de Tudor'u topun ağzına sürecekler. Tudor'un aklını başına alması lazım, uyanık olması lazım.

Sneijder'i Tr'de kim alır yaaaav diyenleri gidince görecem..
Nasıl 3 doğrunun üstüne hayati bir hata yapıyoruz ve gözgöre göre gene rezalet bir sezon bizi bekliyor..
İnanılacak gibi değil ya..

Wesley mevzusundan dolayı arada kaynadı ama Feghouli eğer gelirse inanılmaz iyi bir transfer olucak bizim için

Bu ligde dar alanda çalım atabilen oyuncuların (Bruma tarzında) ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ki yıllarca Valencia'da üst düzeyde forma giymiş bir oyuncuyu bu yaşta getirebilmek cidden harika bir fırsat transferi olacak olursa.

Kim dediyse kısmen haklı 2012/13 de Drogba/Sneijder ikiliyi gelmeseydi biz şampiyon olamazdık çünkü kötüydük. Bunların getirdiği rüzgar ile yelkenleri çevirdik şampiyon olduk o sezon.

sent via GSC

Sneijderin o sene gelip gelmemesi hic birsey degistirmezdi. Drogba hayvan gibi oynadi...

Ilk yari topladigimiz kadar puan toplasak da sampiyonduk. Felipe Melo ilk yari sahada yoktu. Sadece ikinci yari Melo´nun toparlanmasi bile sampiyonluk icin yeterdi.

Hakan olmayan bir üye, kendisinin hakan olmadigini ikna etmeye tenezzül bile etmez normalde. Ama sende biliyorsun kim oldugunu. Hakan ile/senin ile de hic sorunum olmadi, yeter ki saygisizlik, firildaklik, küfür olmasin. Zor zamanlardan geciyorsun belli ki... Yiakschamlar.

Ben tenezzül etmişim, benim naifliğime say sen onu. Yok geçenlerde yine biri kaçak şekilde yazmıştı, ondan öyle düşünceniz varsa paylaşın ben doğru şekilde cevap vermeye hazırım. Tenezzül etmemek ne demek, ederim elbette. Ben Hakan hakkında yorum yapmıyorum, kendimi açıklıyorum. Ama haklısın, böyle şeylere zaman harcamamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt