Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabah dedim de kaynadı galiba imbula yerine adam almak üzere stoke city city den fabian delph.

Lemina vainquer ortasahası büyük iş yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya ben birsey bilmiyorumki ne yaziyorlarsa aktariyorum kardesim
benim duyumum fln degil
modlara bildirdim onlarin okeyi var

ayrintilari fln bilmiyorum

adam sadece yazmis feghouli, vanqör ve netoyla önanlasma yapilmis diye

neto bekletiliyormus baska bir stoper icin

imbula, lemina olumsuz tek haber o daha fazla bekleyemeyekleri icinde vanqörle anlasmislar
En önemli bölge bomboş
Sola ben arfa saga feghouli efsane olur hücum anlamında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabah dedim de kaynadı galiba imbula yerine adam almak üzere stoke city city den fabian delph.

reys imbulayı zaten çoktan gözden çıkarmışlar dün bir muhabirin videosunu izlemiştim

ancak adamlar iyi bonservis geliri bekliyorlar kiralamak gibi bir gayeleri yok gibi gözüküyor

ya ben birsey bilmiyorumki ne yaziyorlarsa aktariyorum kardesim
benim duyumum fln degil
modlara bildirdim onlarin okeyi var

ayrintilari fln bilmiyorum

adam sadece yazmis feghouli, vanqör ve netoyla önanlasma yapilmis diye

neto bekletiliyormus baska bir stoper icin

imbula, lemina olumsuz tek haber o daha fazla bekleyemeyekleri icinde vanqörle anlasmislar
Kim yazmış kardeş?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilgaz Çınar ekranda görmeye katlaanbildiğim 2-3 isimden biri. Hem mütecazi, hem bilgili. Her dediğine aktılmak zorunda değiliz ama gerçekten 100 yorumcu arasında kendisi gibi 1-2 ya var ya yoktur.

Galatasaraylıdır ve Galatasaray'ı da iyi bilir.
kendini biliyor, itici degil o bjk muhabiri gibi taner karamanmiydi neydi.

bu vainquer kargalardaki gibi atiba etkisi yaparmı dersiniz ? tempolu bir adammı yada kıcını 2 dkdamı döndürüyor

3 transfer ıstıyom bek mek ıstemıyom vainquer lemina feguli bunları alalım bekte linnes carole oynasın

reys imbulayı zaten çoktan gözden çıkarmışlar dün bir muhabirin videosunu izlemiştim

ancak adamlar iyi bonservis geliri bekliyorlar kiralamak gibi bir gayeleri yok gibi gözüküyor

bekledikleri bonservisi alamazlarsa mecburen kiralayacaklar da ne zaman ağustos sonu mu artık bilmiyorum. zor transfer de zorlarsak olur

Sol bek aklıma gelmiyor ama en iyi ihtimal kadro bu olabilir. Sizce tatmin edicimi? Realist şekilde yaptım ve bana göre kötü kadro.

Tete, Lemina, Feghouli çok iyi isimler ama Selçuk, Serdar, Belhanda ve Garry soru işareti.

1605600_Galatasaray_SK.jpg

rodrigues yerine kono gelirse bence gayet güzel kadro ama esas önemli olan bence isimler değil. hocanın bu isimleri oynatabilmesi, düzgün şekilde çalıştırıp sistemli bir oyun ortaya koyması.

bu vainquer kargalardaki gibi atiba etkisi yaparmı dersiniz ? tempolu bir adammı yada kıcını 2 dkdamı döndürüyor

Ne yalan söyliym sadece youtube videolarından izledim canlı denk gelmedi ama romada marsilyada oynayan adam boş değildir renktaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bekledikleri bonservisi alamazlarsa mecburen kiralayacaklar da ne zaman ağustos sonu mu artık bilmiyorum. zor transfer de zorlarsak olur

aynen sabredersek muradımıza erebiliriz fakat o zamana kadar iş işten geçmiş olmasın başka orta saha gelmezse

torino 10 milyon önermiş diye haberler vardı dış basında biraz yükseltirlerse onlara falan satmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt